用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 公民式?
go

公民式? [複製鏈接]

各位家長, 本人有些問題想請教大家? 因我是一個全職媽咪, 所以每日放工後都無太多時間教佢, 而小時讀書我又唔叻, 故英文真係不太好, 所以唔係好想呀囡似我讀書時d成績. 現呀囡今年將讀k2, 是否我比佢參加 公民中/英/數會好d?  
   0    0    0    0

公文入學前有個簡介會(2-3hrs)要聽的, 你去了解吓先!!

你係在職媽咪, 我諗無問題的, 我平日去公文接囡, 大多數都是工人姐姐揍小朋友的, D 老師都會同工人姐姐講低小朋友的情況 for轉告家長 (或者你可請老師寫手冊, 那麼會清楚D)
公文教小朋友自學自習, 但幼稚園生, 我經驗是都要大人跟的...

原帖由 ching_bb625 於 09-3-4 10:24 發表
各位家長, 本人有些問題想請教大家? 因我是一個全職媽咪, 所以每日放工後都無太多時間教佢, 而小時讀書我又唔叻, 故英文真係不太好, 所以唔係好想呀囡似我讀書時d成績. 現呀囡今年將讀k2, 是否我比佢參加 公民中/英/ ...

呢個月有公文式免費體驗,3月14日前報名!
你可以click入website check下
http://www.kumon.com.hk/_Rainbow/Activity/FreeTrialMar09/FT_Mar09.html

原帖由 mmak 於 09-3-8 12:21 發表
公文入學前有個簡介會(2-3hrs)要聽的, 你去了解吓先!!

你係在職媽咪, 我諗無問題的, 我平日去公文接囡, 大多數都是工人姐姐揍小朋友的, D 老師都會同工人姐姐講低小朋友的情況 for轉告家長 (或者你可請老師寫手冊,  ...
‹ 上一主題|下一主題