用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 仲有無小朋友係無學校收架?
樓主: ritalpy
go

仲有無小朋友係無學校收架? [複製鏈接]

我都係.... york都收左, 不過, 我同先生都不太喜歡, 所以無註冊, 依家等緊最後一間金巴倫。

有冇試吓又一村呀?我聽朋友講仲有位!
原帖由 ritalpy 於 09-3-17 14:34 發表
我都係.... york都收左, 不過, 我同先生都不太喜歡, 所以無註冊, 依家等緊最後一間金巴倫。

ritalpy,

我同你的情況一樣, in左4間, 3間waiting, 1間reject,
宣道 --> waiting
協恩 --> waiting
靈糧 --> waiting
創價 --> rejected

好擔心又驚個女無書讀, 我果女8月尾出世, 唔大唔小, 其實佢interview果陣都算表現唔錯.... 不過最終都係失敗, 諗極都唔明...........

我後尾都去左又一村, pm收左, 但係最終都係唔打算交學費

真係好煩

祝你好運!!!!
原帖由 ritalpy 於 09-3-17 14:34 發表

pm收左, 但係最終都係唔打算交學費? Why?
I think you pay first!

原帖由 miclau 於 09-3-18 08:13 發表
ritalpy,

我同你的情況一樣, in左4間, 3間waiting, 1間reject,
宣道 --> waiting
協恩 --> waiting
靈糧 --> waiting
創價 --> rejected

好擔心又驚個女無書讀, 我果女8月尾出世, 唔大唔小, 其實佢interview果陣 ...

收左但係其實都係唔係好理想, 又想等埋其他, 留位費就交左架喇, 不過...... 都唔知點, 好煩惱

原帖由 BOBO1229 於 09-3-18 13:49 發表
pm收左, 但係最終都係唔打算交學費? Why?
I think you pay first!

回覆 # 的文章

一日未到last, 一日仲有機會, 遲d好多小朋友學位退出黎, 禁就好d啦.... 我老公偏向金巴倫, 如果佢收左, 就會讀金巴。

我個係超細仔,未有學校收,想讀住一年先,驚趕唔到申請學劵。
3/12 出世重2.65kg→2星期:2.8kg→滿月:3.5kg→6/2:4.75kg→3/4:6.23kg→5/6:7.48kg→20/12:9.71kg→26/6/08:10.8kg
‹ 上一主題|下一主題