用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 好担心,我的孩子要去黃埔軍校宿營,怎算好? ...
go

好担心,我的孩子要去黃埔軍校宿營,怎算好? [複製鏈接]

好担心,我的孩子要去黃埔軍校宿營,,怎算好?

要帶什麼?要留意什麼事項?有沒有家長可以

給予一些建議?謝!
   0    0    0    0

有咩需要擔心呢?
你小朋友幾多歲呀?
之前有朋友個女(1x歲)去過, 話雖然辛苦, 但都幾好玩.
唔駛擔心既, 你同得佢報名, 你要俾d信心佢.

我都係想報,係唔係中銀卡個團?

是我孩子的學校規定要去軍謍,我的孩子四年

級,但從未到過國內,他也曾要求不去,但學校

不批,所以我想問問有無家長的孩子曾去軍謍,

給我一些建議:要帶什麼?要留意什麼事項?我

也未到過軍謍,不知如何為他準備東西,学校的

簡介會真簡单,什麼也沒有說,只叫我們放心,

真激氣,希望有家長可以幫吓忙,提供意見給

我.

我囝囝九歲,想佢去體會下,但資料唔係好詳盡,都想知多d,有冇媽咪分享下

醒目開學勳章

你睇下另外兩個媽咪囝囝既後果先

http://forum.baby-kingdom.com/vi ... 82483&extra=&page=1

我唔贊成..因為我個仔10歲上年8月去左..第二日,,就受傷..成隻腳被樓梯d 銻片斯開左,,立即回港醫..連左幾十針.
同埋奶奶老爺話親眼見到個d警官用手劈落個d人個頭度即刻暈左,,因為個仔受傷..所以佢地可以入去..否則都不能入去,,我覺得小朋友唔可以住..可以等佢大d先

-----------------------------------------------------

我仔F2舊年10月去過,佢係跟學校全級去所以我唔擔心,我仔返黎當然話好辛苦啦!食飯又冇肉食d教官又惡,半夜訓覺急尿都唔比去廁所,我仔話佢見住d教官用棍用鐵打d學生,又用粗口鬧佢地ga

‹ 上一主題|下一主題