用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 Yamaha U1 / U3 or Kawai
樓主: Fat_Fat
go

Yamaha U1 / U3 or Kawai [複製鏈接]

Yamaha U1 & YM5

Hi ming2,

我個女4歲, 佢已學咗半年鋼琴, 因見佢有興趣同都需要平時practice下, 現打算買部新嘅Yamaha U1 or YM5俾佢, 亦去過TomLee買咗好多information同價錢.  本來想經piano teacher買, 但俾佢拖咗成個月都報唔到價俾我.  於是上Baby Kingkon睇好多資料, 見你對琴非常熟識, 又有price reference.  想請問若你地買, Yamaha U1 & YM5會係會平好多架.  唔該哂你先.

簽名被屏蔽

Hi, I want to buy a U1 too.  How much is the net price?

簽名被屏蔽

ming2,

Pls Check PM, thanks!!!
:-)

hi ming2,

我都有買琴問題問你呀, 麻煩你check pm丫. thx!

醒目開學勳章 貢獻勳章

原帖由 stbaba 於 7-8-2009 17:38 發表
hi ming2,

我都有買琴問題問你呀, 麻煩你check pm丫. thx!

現關閉主題, 有關買琴優惠 or 買琴事宜, 請直接pm有關人士, 多謝合作!!

出post前先睇版規, 大家都應該知我不是捉得緊的版主, 所以希望大家都能自律.
‹ 上一主題|下一主題