用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 Yamaha U1 / U3 or Kawai
樓主: Fat_Fat
go

Yamaha U1 / U3 or Kawai

簽名被屏蔽

ming
可吾可以又比多小小advise 我呢

原帖由 ming2 於 09-5-8 13:29 發表

門市特價應該大約四萬二千幾左右啦...

四萬二千幾买到?请问边间铺,可以 pm 我资料吗?我上星期问过通利现金价都要 44,300.

还有请问 YAMAHA U1J/PE3 同 U1/PE3Q 有咩大分别?

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

唔该先

原帖由 ming2 於 09-5-15 23:22 發表

我聽日再幫你check check先,遲d再答你啦..

一般程'罪'如何?比如我系 tomlee 睇中,可以唔要 display 吗?我唔想比人弹过晒。但任个 sales 送部来又好似好冒险。

原帖由 ming2 於 09-5-15 23:24 發表

u1J/PE3係印尼裝0既U1, 而U1/PE3Q就應該係日本裝0既U1...產地不同,所以價錢亦不同

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

原帖由 ming2 於 09-5-16 12:17 發表

Lower_Primary

send左pm俾你啦...有關U1 discount, pls check

Thanks a lot, I replied already ;)

Hi ming2,

What's the major difference between U3 & YUS3? There is price difference around $10K, Is YUS3 worth the price leap except it's a new model? Which one would you recommend? Thanks!

Zhuma

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

Ming2

Pls check pm

簽名被屏蔽

原帖由 ming2 於 09-5-16 23:21 發表

happyMummy

你今日有send pm俾我咩??我收唔到喎??如果係尋日個pm,我就已經回左你啦...

我就覺得唔應該買太貴既Upright鋼琴, 始終先天所限, 點都唔及三角琴D聲, D賣家成日都sell話似三角琴, 根本係兩種唔同既產品

Hi ming2,

Do you know the British piano brand "Kemble"? How is it compare to Yamaha in terms of the quality and resell value? Pls adv.

Thanks!

Zhuma

簽名被屏蔽