用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 Yamaha U1 / U3 or Kawai
樓主: Fat_Fat
go

Yamaha U1 / U3 or Kawai

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

最好日本貨啦... 我見到網上有人賣u1, 不過吾知真定假

簽名被屏蔽

ming
咩野叫大譜架

簽名被屏蔽

吾係太明.... anyway, do u know how much of U1 2nd hand price. 除左u1之外, 仲有咩野介紹呀

簽名被屏蔽

你個隻咩野牌子黎架

簽名被屏蔽

how long u use ar?  how much u offer to me nei?
原帖由 ming2 於 09-5-11 01:21 發表

係"Atlas"...一隻係studio,另一隻係屋企(屋企呢部個譜架係比普通個d高d架...好似大譜架個d咁高...會貴過studio個隻 )

簽名被屏蔽

回覆 20# ming2 的文章

我都想幫我囡囡買個二手鋼琴, Yamaha or Kawaii , 請問有边到好介紹 ?? 或有冇人出讓 ?? 可否pm 給我, 謝謝!!

簽名被屏蔽

hi ming 2

我想買2 手琴, 不知可否介紹呢 !   是給小朋友初學用.
所以要求不高.  日後真的有興趣學, 有需要才考慮換琴.

請您幫忙 或是給意見 也好!

謝謝您.

原帖由 ming2 於 09-5-12 00:47 發表

其實你如果去yahoo拍賣都應該會搵到唔少二手yamaha/kawai,不過就最好搵番一手用家去交易lor...拍賣場度都有唔少係琴倉登0既廣告黎架...你預幾多budget去買二手琴呀??係咪一定要yamaha or kawai?? ...

簽名被屏蔽

我真係唔識.   希望您能夠給我一些意見!

我自己很愚蠢地想:

如果是平的: 當然不能要求什麼牌子.

如果是貴:  當然希望有些要求, 至於牌子就真係佢識我,我唔識佢啦!

我只係希望有個琴給孩子用. 他是初學 (沒有學過)

謝謝您

quote]原帖由 ming2 於 09-5-13 11:40 發表

你budget有幾多??有冇話一定要邊度出(japan/korea/china...etc)0既琴??或者有冇話一定要要咩牌子先考慮? [/quote]

簽名被屏蔽

HI ming 2

我已pm 了我的email 您, 請check pm.

謝謝

簽名被屏蔽