用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 Yamaha U1 / U3 or Kawai
樓主: Fat_Fat
go

Yamaha U1 / U3 or Kawai

簽名被屏蔽

回覆 137# ming2 的文章

請問 Kawai K2 和 K3 有甚麼分別和甚麼價錢?

ming2,

我個 budget 係 around $23k,麻煩你 PM 我 Kawai KX21, K2 和 K3 的價錢。我小朋友4歲又係初學,請比一點意見如何選擇!

簽名被屏蔽

回覆 144# ming2 的文章

ming2,

收到你的 PM 了。我聽日 1pm 左右 call 你(阿女學 ballet 我會有 D free time)! Thank you!

簽名被屏蔽

原帖由 ming2 於 09-6-6 00:10 發表

dichiu

ok...我1-2pm有break..你打俾我啦...

做乜咁夜仲係度,明早冇堂嗎?

簽名被屏蔽

原帖由 ming2 於 09-6-6 08:46 發表

唔夜架啦...尋日超忙呀...攪到我十一點幾先有時間慢慢坐係度覆pm同message咋...

h..ha..我日日都咁上下(一點幾)先訓架啦...今日九點就有堂啦...宜家我已經ready(梳洗完),等緊學生黎啦....有個學生仲要係晨早由大 ...

噤Hard Sell 自己嫁.......

請問Kawai K3 可唔可以彈到8級,如果K5要幾錢?

簽名被屏蔽

KX21 how much?  and what's difference between K3/1 and KX21
原帖由 ming2 於 09-6-9 17:21 發表

莫講話係K3,如果要求唔高,就算KX21都一樣可以用到八級,問題只在於老師教得好唔好,同學生肯唔肯練琴架咋....

K5,柏斯特價$39800 (pls check pm la)

簽名被屏蔽

原帖由 Birds 於 09-6-9 15:21 發表
請問Kawai K3 可唔可以彈到8級,如果K5要幾錢?

咩琴都可以彈到8級, 视乎個細路有冇心去學, 如果唔係買隻Steinway & son都係嘥$, 不過而家D家長$多, 成日話要買咩Model好,咪又係普通日本琴一隻,做埋D高不成低不就既嘢, 走去做老襯, 俾人揾笨

Re:Yamaha U1 / U3 or Kawai

Hi Ming2,

Can you please quote the best offer for the Kawai K3 piano, original dealer from 栢斯. Thanks.

Teresa

簽名被屏蔽

有無人知若果我想買k7/8靜音款大約多少錢? 柏斯有無入呢隻model?

簽名被屏蔽

原帖由 RedHeart 於 09-6-9 18:04 發表

咩琴都可以彈到8級, 视乎個細路有冇心去學, 如果唔係買隻Steinway & son都係嘥$, 不過而家D家長$多, 成日話要買咩Model好,咪又係普通日本琴一隻,做埋D高不成低不就既嘢, 走去做老襯, 俾人揾笨 ...

技術唔得,咪要個琴撘夠囉.......女老師可以用隻toyama彈演奏級以上既歌......咪一樣得.....但個女話彈隻三級歌,都話個琴唔順 ,搞到要換琴