用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 請各位媽咪提供資料
go

請各位媽咪提供資料

醒目開學勳章

我有一個約三歲半女兒, 想問下有什麼可以俾佢學?
佢係讀下午校, 不過最擔心就係佢搭唔到車(會暈車浪)所以我要找d近觀塘的, 希望各位媽咪可以幫下我, 謝謝.

或者可以揾o的近地鐵站o既.

原帖由 hosumman 於 09-2-24 22:17 發表
我有一個約三歲半女兒, 想問下有什麼可以俾佢學?
佢係讀下午校, 不過最擔心就係佢搭唔到車(會暈車浪)所以我要找d近觀塘的, 希望各位媽咪可以幫下我, 謝謝. ...

醒目開學勳章

原帖由 Kowmman 於 09-2-25 10:50 發表
或者你先講下想個女學咩?至少係動態定靜態?咁大家先會幫到你呢

唔好意思, 我個女係比較動態. 我已經同佢參加了芭蕾舞(因為佢鐘意跳舞) .
我就想比佢可以學多d嘢及學者群體生活, 所以希望各位可以幫下我.

藍田麗港城有間Art Fram學畫畫好好, 由觀塘搭van仔便到. 其次係藍田有得學數"Enopi"都啱3.5歲學, 可以等佢打好數學基礎.
我自己覺得小朋友唔搭得車都要比佢搭, 由唔好太長程開始等佢習慣吓.

醒目開學勳章

原帖由 hellovicky 於 09-2-26 13:32 發表
藍田麗港城有間Art Fram學畫畫好好, 由觀塘搭van仔便到. 其次係藍田有得學數"Enopi"都啱3.5歲學, 可以等佢打好數學基礎.
我自己覺得小朋友唔搭得車都要比佢搭, 由唔好太長程開始等佢習慣吓. ...

可否提供Enop的電話俾我呢

Enopi你可以上網就可以搵哂佢地d centers地址同電話. 睇吓你自己認為邊間方便自己.

如動態可以去尖沙咀The Little Gym玩, 環境都幾好. 之前我囡囡3.5歲都係個到玩.