用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 北角衞理堂幼稚園 容易生病嗎?
go

容易生病嗎?

想問吓讀梗衛理堂既家長, 此校空氣流唔流通架? 小朋友會唔會好容易病架? 唔該!

原帖由 kingofmelon 於 09-2-15 22:06 發表
想問吓讀梗衛理堂既家長, 此校空氣流唔流通架? 小朋友會唔會好容易病架? 唔該!

我都好想知呀, 有冇讀梗既熱心家長可以話我哋知呀?

醒目開學勳章

簽名被屏蔽

原帖由 CHKWAN 於 09-3-2 11:18 發表
北角衛理堂VS合一堂

衛理堂,我知道的好處有,學費平,有小學backup.

但N1 有50-60人一班, 會唔會太多小朋友,易got sick ? 老師能否照顧到每位朋友 ?

另外,有無人知合一堂好唔好 ? 一班20人。 ...

但係我望過啲班房唔係好大, 有乜可能可以容納到50-60人一班呀? N1係咪即係2歲班呀?

我阿仔個班N1, 只有16 人.

原帖由 smalleatb 於 09-3-2 22:31 發表

但係我望過啲班房唔係好大, 有乜可能可以容納到50-60人一班呀? N1係咪即係2歲班呀?

醒目開學勳章

簽名被屏蔽

可能因為佢係細囝班

醒目開學勳章

回覆 # 的文章

Dear im_csb

would your boy study in pm class? I heard from my friend that am class is more crowded and less people study in pm class.

yes ..my son is studying in pm n1.

How about the full day class?