用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 自閉寶寶 治療自閉症
樓主: hystericland
go

治療自閉症   [複製鏈接]

can u pm me more details about Carnitine ? thx

其實我女都有試過以上介紹Dr Ku 的乙醯肉䶨同蘋果膠,但食了兩超hyper,又顛笑又自言自語,不受控,所以效果都係人人不同。

回覆樓主

可以pm我那隻乙醯肉鹼在那裏有得買嗎?想買給囡囡試,thank you!

回覆 rabbit_panda 的帖子

怎樣訂購維康產品:

(A)上門購買
維康健康產品有限公司門市部
(香港唯一門市部)
地址:北角英皇道157號,六合商業大廈,16樓AB室,電話2687-4788

交通:港島 炮台山地鐡站A出口,過斑馬缐後轉右約十舖位,曰本城樓上16FA/B室。
由西到東或隧道巴,英皇道「七海商業中心」巴士站下車,向東行大約100米,日本城樓上16F。

營業時間:
星期一至三,上午10時至下午七時
星期四至六,上午10時至下午六時
中午午餐時間照常營業。
星期日及公眾假期休息。

我們只收現金或支票。
--------------------------
(B)送貨   WhatsApp訂購程序
1 選定貨品及數量後,以WhatsApp通知訂購。WhatsApp 9193-5106
2 提供姓名:
聯絡電話:
送貨地址:
3 本公司確認發票WhatsApp給客人入數(匯豐或中銀)
4 確認入數後翌日安排送貨,
約一天後可收到貨品。

訂購四瓶 (任何貨品)或以上
1 順豐站自取,免費送貨。
2 商業及辦公大樓,免費送貨
(可收支票)
3 住宅區域,免費送貨(平郵掛號)
4 7-11自取加收附加費$20

訂購三瓶(任何貨品)或以下
運輸費收$22 ,其他條件跟四瓶一様。

5 特殊及偏遠地區另外報價運輸費。

www.wenden-health.com

回覆樓主:

請問可在那裏買?我都想要,我仔5個月大,沒有eye contact,  唔識講嘢,基本上係咩都唔識,唔該晒
‹ 上一主題|下一主題