用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 窩打老道的"松風畫苑"好嗎?
go

窩打老道的"松風畫苑"好嗎?

請問有冇人在這間"松風畫苑"學畫畫?好嗎?

幾好呀! 有朋友的仔仔學過, 仲參加過在文化中心的晝展.

我自己跟一個老師學左半年, 覺得佢幾好, 依家佢轉左去旺角教, 可能你都會考慮呢區
我之前都跟左佢地畫會去文化展, 識到D畫友
你是小朋友學定自己學? 我見阿SIR都有好多小朋友學生
如果你有興趣, 我可以俾電話你, 你PM我啦

please pm to me, thanks.

原帖由 artlover09 於 09-2-22 02:57 發表
我自己跟一個老師學左半年, 覺得佢幾好, 依家佢轉左去旺角教, 可能你都會考慮呢區
我之前都跟左佢地畫會去文化展, 識到D畫友
你是小朋友學定自己學? 我見阿SIR都有好多小朋友學生
如果你有興趣, 我可以俾電話你, 你P ...

我囡囡都係旺角學緊畫,老師會因學生嘅材能去教佢哋。如果家長有興趣都可以同小朋友一齊上堂,各有各畫。最好就係有得免費試堂,睇吓小朋友啱唔啱。

我剛剛睇過佢 (松風畫苑) 個website.
www.chungfungstudio.com
你都可以去睇睇。

原帖由 藍莓 於 2009-2-14 20:41 發表

原帖由 藍莓 於 09-2-14 20:41 發表

How much per lesson?

創辨人有heart,又有經驗,畫室環境有氣氛,很不錯。
一切皆隨緣,萬般自在不用愁。