用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 牛頭角花園大廈浸信會幼稚園
go

牛頭角花園大廈浸信會幼稚園

請問有無人知道牛頭角花園大廈浸信會幼稚園好唔好 ? 我囡囡10月才足2歲, 可入讀n1, 現在要交留位費, 唔知交好唔交好, 但擔心10月要做插班生無位, 請大家指教我應該點做?

我囡而家係個度讀緊 n 1 , 佢都係去年 10 月
插班入去既 !!

miss 唔錯, 幾有愛心 .... 雖然地方細細, 但 d ee
同 miss 幾好 , 開頭個時我囡日日喊架 ..... 我仲
成日打電話番去問 miss 佢點 , 個 miss 好好
報告比我 g 仲教我好多 tips 點安撫佢 !!

其實呢 d 屋村型同有教會背境既學校, 我相信照
顧小朋友會比 commerical 既好 , 同埋最主要
n 1 我唔想囡囡坐校車同太遠去番個半日 .....
而家叫都番左 5 個月啦, 佢又有明顯既進步
對我自己黎講真係無揀錯 lor !!

原帖由 IWAT 於 09-2-11 13:23 發表
請問有無人知道牛頭角花園大廈浸信會幼稚園好唔好 ? 我囡囡10月才足2歲, 可入讀n1, 現在要交留位費, 唔知交好唔交好, 但擔心10月要做插班生無位, 請大家指教我應該點做? ...

回覆 # 的文章

thank you for your comments. do you mean that 到時插班 都應該有位, no need to pay 留位費 now

唔係呀 ..... 我意 C 係你要插班就真係要留位
架 !!

佢學舍唔大, 真係唔會好多位 LOR ..... 唔留真係
唔會有位比你架 !!

原帖由 IWAT 於 09-2-16 14:42 發表
thank you for your comments. do you mean that 到時插班 都應該有位, no need to pay 留位費 now