用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 適合升小一的半日或全日的暑期班?
樓主: fumiko
go

適合升小一的半日或全日的暑期班? [複製鏈接]

I have interest too.  Any good in TKO area? Please PM me. Thanks.

Could you please kindly PM me the summer course information or e-mail me at [email protected]?  Many thanks.

原帖由 motherjody 於 2009-2-19 11:13 發表
如果係升小一, 我都同意揾番啲學術性高啲嘅暑期班俾小朋友, 因為幼稚園同小學始終都唔同.要報下啲小一預備班俾佢地有個準備, 我仔仔嗰時升小一, 我就幫佢報咗個英文嘅暑期班, 每星期上兩日, 每次兩個鐘, 佢上得開心 ...

Could you pm the information to me please?

原帖由 happyfamilybaba 於 09-2-20 15:16 發表
油麻地近mtr也可以考慮一星期三/五日(中/英/數/書法/綜合art/日文/法文)2星期起,每次3小時都很充實

Dear Motherjoy,
Would you pm the information to me please?
I am looking for summer course for my daughter too!
Many thanks!
原帖由 motherjody 於 09-2-19 11:13 發表
如果係升小一, 我都同意揾番啲學術性高啲嘅暑期班俾小朋友, 因為幼稚園同小學始終都唔同.要報下啲小一預備班俾佢地有個準備, 我仔仔嗰時升小一, 我就幫佢報咗個英文嘅暑期班, 每星期上兩日, 每次兩個鐘, 佢上得開心 ...

Hi Motherjody,

I also want the info, would you pls PM me.

Tks,
yanyanchu

原帖由 motherjody 於 09-2-19 11:13 發表
‹ 上一主題|下一主題