用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 (順)梁銶琚中學面試
樓主: sdbma
go

(順)梁銶琚中學面試 [複製鏈接]

mud你係ng係都插人架~
比d意見你ng arm 聽就算la,
ng通係考20後去梁中叩門佢會收你咩, :;pppp:

原帖由 nsk65 於 09-3-20 21:18 發表

你知唔知自己做緊乜!?
又話中央都要放第1,叩門至有誠意?
又話梁中真係唔會有叩門位,咁你又中央放佢响第1,真係比你,吹漲!咁即係點呀?
sorry,我覺得你將個仔嘅學業攞嚟教非
如果自行第1唔收,你中央放第1中嘅机會就會 ...
時常開心要笑.....www.hklaufamily.com/icon30.html :-P

事實上梁中如果你全級ng係考1-5名, 你去叩門係冇咩機會wor

你知唔知自己做緊乜!?
又話梁中真係唔會有叩門位,咁你又中央放佢响第1,真係比你,吹漲!咁即係點呀?
時常開心要笑.....www.hklaufamily.com/icon30.html :-P

你識ng識架~自行擺第1, 中央擺番第1~點會好徵呀....
, 2次都擺第一去叩門點都有D誠意掛!!
我話叩門位係好少, 但如果你你全級考1至3名又擺人佢2次第一位既~有誠實機會梗會有LOR,
費事side汽同你講:;pppp:

你知唔知自己做緊乜!?

我都收到喇,28/3 2nd in

原帖由 dder 於 09-3-20 16:42 發表
今天收到信, 3/28  2nd in

我今日都收到信, 28MAR去in...
好似好多人都收到信喎, 我識果幾個都有得 2nd in...
唔知佢淘汰左幾多呢???
我想問下大家, 你地系唔系父母一同出席???
唔知請唔請到假, 唔知會唔會扣分???

其實就算得100人,當中只有57個位都唔係易.
[size=large]大家好,我叫D 打 !!  唯一偶像是 ANITA MUI 梅艷芳!! :wave:  :wave:.[size=medium]計起都有20年啦.

但佢都無講明要家長,唔知有無過來人上年in過呢?
[size=large]大家好,我叫D 打 !!  唯一偶像是 ANITA MUI 梅艷芳!! :wave:  :wave:.[size=medium]計起都有20年啦.

我都ng想再請假la, 應該ng洗家長去掛

原帖由 dder 於 09-3-22 21:31 發表
但佢都無講明要家長,唔知有無過來人上年in過呢?

冇話過要家長出席,應該唔洗專登請假啦,反正去到幫唔到d物野,所以我冇請假law

原帖由 0120 於 09-3-23 10:17 發表
我都ng想再請假la, 應該ng洗家長去掛

原帖由 sdbma 於 09-3-23 13:14 發表
冇話過要家長出席,應該唔洗專登請假啦,反正去到幫唔到d物野,所以我冇請假law

我未見過無父/母陪同,只係小朋友1個人去interview的,實際係幫唔到咩,但精神上支持是必要的....還是請假吧!!!

我會叫婆婆陪佢去架, ng會只係小朋友一個去, 怕媽媽 or 爸爸ng去會ng會影響佢lor
原帖由 davidmimi 於 09-3-23 16:54 發表

我未見過無父/母陪同,只係小朋友1個人去interview的,實際係幫唔到咩,但精神上支持是必要的....還是請假吧!!!

影響佢? 當然唔會.
有媽陪本身都定d啦

我都系叫老人家同佢去, 請唔到假

約左今朝11:40am
今次老公陪佢去, ng g in成點呢
原帖由 little30624700 於 09-3-24 20:06 發表
我都系叫老人家同佢去, 請唔到假

大家今日 in 成點???
聽個女講, 今日都好多人, 而且問左好多好深入的問題.

係~亞仔話老師用英文問左佢5條問題, 之後就再問佢自己深入D既切身問題LOR,不過亞仔佢話好輕鬆敢, 一D都NG難WOR
你地g ng g 有幾人2nd in呀
原帖由 little30624700 於 09-3-28 16:51 發表
大家今日 in 成點???
聽個女講, 今日都好多人, 而且問左好多好深入的問題.
‹ 上一主題|下一主題