用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 (順)梁銶琚中學面試
樓主: sdbma
go

(順)梁銶琚中學面試

有同感~全級第6都未必得架,
我仔d師兄果年全級第3都ng 得 所以ng好太老定
原帖由 nottmum 於 09-2-26 04:51 發表
dder,
"平常心"好難做到ga
當年我仔咁好成績咪又係咁
好彩我今年唔駛同你一齊驚
good luck!
時常開心要笑.....www.hklaufamily.com/icon30.html :-P

係呢,你地放梁xx 係第一定第二?(自行)
人地話佢冇叩門位,中央大抽獎唔好放第一,你地有咩高見?
[size=large]大家好,我叫D 打 !!  唯一偶像是 ANITA MUI 梅艷芳!! :wave:  :wave:.[size=medium]計起都有20年啦.

吓!ng好放第1??敢重bin有機會呢??
自行擺第1, 中央都要放番第1, 叩門至有誠意架~!全級碰3名至好去叩門wor~
不過梁中真係ng會有叩門位lor!
原帖由 dder 於 09-2-26 13:25 發表
係呢,你地放梁xx 係第一定第二?(自行)
人地話佢冇叩門位,中央大抽獎唔好放第一,你地有咩高見?
時常開心要笑.....www.hklaufamily.com/icon30.html :-P

唔係我既意思如果係自行梁x放第二, 甘中央第一當然填反自行第一啦.
[size=large]大家好,我叫D 打 !!  唯一偶像是 ANITA MUI 梅艷芳!! :wave:  :wave:.[size=medium]計起都有20年啦.

dder :
哦~我都係擺佢自行第一

原帖由 dder 於 09-3-3 21:50 發表
唔係我既意思如果係自行梁x放第二, 甘中央第一當然填反自行第一啦.

祝大家好運啦.

唔知 2nd in 大約會幾時??
到時家長是否一定要出席??
公司好難請假喎...

I want to know too.

原帖由 little30624700 於 09-3-5 20:15 發表
唔知 2nd in 大約會幾時??
到時家長是否一定要出席??
公司好難請假喎...

我都想G wor,
原帖由 sdbma 於 09-3-6 07:40 發表
I want to know too.

家長都要咩?? 唔係化.

其實第一次 in 到底完左未???

我估就未啦...甘多人.

由2月中到現在幾不多3星期, 小朋友唔心急之奇 !!!
有無人知今年學校收到幾多申請表??

in左三星期,仲要揀2nd in 出泥,真係唔知有消息,日日去望下個信箱.

我仔同學第1IN係3月6日, 所以應該未有敢快通知2nd in的, 平常心LA, ng得mic大抽獎lor
原帖由 little30624700 於 09-3-6 19:50 發表
其實第一次 in 到底完左未???

各位有冇最新料報下,2nd in 何時開始.

如果收到2ND IN 就一定上黎報料LA

原帖由 sdbma 於 09-3-19 10:47 發表

今天收到信, 3/28  2nd in

原帖由 0120 於 09-3-2 10:26 發表
吓!ng好放第1??敢重bin有機會呢??
自行擺第1, 中央都要放番第1, 叩門至有誠意架~!全級碰3名至好去叩門wor~
不過梁中真係ng會有叩門位lor!

你知唔知自己做緊乜!?
又話中央都要放第1,叩門至有誠意?
又話梁中真係唔會有叩門位,咁你又中央放佢响第1,真係比你,吹漲!咁即係點呀?
sorry,我覺得你將個仔嘅學業攞嚟教非
如果自行第1唔收,你中央放第1中嘅机會就會好微,到時自行第1嘥左,中央第1到嘥埋,白白浪費左d機會,兩頭唔到岸嗰時,我祝你好運,唉
sorry,唔啱聽,唔好插我

30月20日收到2nd in 信la
3月28日去見第2次la, 你地有冇呀

原帖由 sdbma 於 09-3-19 10:47 發表