用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 Jolly Phonics for kids
go

Jolly Phonics for kids [複製鏈接]

請問有冇小朋友想學Jolly Phonics 呢?
我幫4.5 歲囡囡報咗, 6-8人就馬上開班, 還欠3人.

地点: 紅磡聖匠堂中心
時間: 星期六 10:00-11:00a.m.
收費: $1,080/12堂  -- 1期  ( 已包教材), 全個課程4期,
         有証書
導師: 外籍人仕

內容: 可向顏小姐查詢  tel: 9882-8143
報名: 植姑娘   tel: 2362-0301( 話報Jolly phonics)

快D 報名啦! 手快有, 手慢.........
如有疑問請向顏小姐查詢.

0    0    0    0

Dear mamimeowmeow ,

早晨! 想問多小小........
請問they don't use all materials是什麽意思呢?
是否Jolly phonics 有一套指定教材而聖匠堂中心
又不会跟足呢? 你在聖匠堂中心学過嗎?
請分享!

原帖由 mamimeowmeow 於 09-2-3 18:19 發表
I joined Jolly phonics too, but it is no good to learn in centre because they don't use all materials!

‹ 上一主題|下一主題