用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 九龍禮賢學校 09/2001 K1 收信
go

09/2001 K1 收信 [複製鏈接]

昨日只係收到信話阿B只係waiting list

你哋有無消息
   0    0    0    0

禮賢 vs 崇真

my girl is accepted both by 禮賢(PN class) and 崇真(國際班 PN class), I don't know which one is better, please advise.

呢兩間, 我都有studies, 但係我只係報左禮賢, 好感謝神, 禮賢收左佢.
所以你問我, 我一定揀禮賢. 不過唔同家長有唔同要求, 不能一概而論.

原帖由 JessieLeung 於 09-1-16 14:41 發表
my girl is accepted both by 禮賢(PN class) and 崇真(國際班 PN class), I don't know which one is better, please advise.
兒女是耶和華所賜的產業;所懷的胎是他所給的賞賜。詩 127:3教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不偏離。箴 22:6

收左我阿B啦!

剛收到OK信, 入左上午班!:
我老公係協和幼稚園舊生, 所以先前好快就收左佢。
不過曾經IN過的KV, 培正就唔得。:cry:
依家最後等緊宣道。

若果3間選擇 (禮賢, 協和, 宣道), 邊間好呢?

‹ 上一主題|下一主題