用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 播道書院 P1B 不斷騷擾人的媽咪....bbdou
go

P1B 不斷騷擾人的媽咪....bbdou

嘩!追我追到來呢度呀,好野好野,俾十個叻你!

你係度語無倫次係冇用架,入得來播道呢度傾的家長我都識大半囉,正所謂小朋友係父母的鏡,個小朋友係點樣,就估到七八成佢父母係點架啦,因為小朋友係父母教出來架嘛!況且我同好多家長都已經成為朋友,我地周不時都會見面約出來一齊玩,我係點樣的人佢地肯定清楚過你啦!

我份人好冷靜架,會睇清楚人寫乜野同分得清是非黑白先後次序,唔會好似有d人咁,明明係想唔俾錢賣廣告招生賺錢又唔認,d廣告俾版主block完一次又一次,仲係不知悔改,不停再post,俾人識穿左又發脾氣,激到頭暈暈神智不清,然後明明係自己先pm人撩交打,就倒轉話人地pm佢先,明明係自己去人地topic搞亂檔,又話係人地搞亂檔。

你要搞清楚,我唔係你講任何野我都追住你架,你問請工人的野我都俾意見你,你仲多謝我添!你話小朋友學體育好貴,咁我又幫你搵到平過你正規過你的空手道班,我好正經回應你架!但係,你賣廣告俾我見到,咁我就睇唔過眼囉,我只係提醒d家長你係賣緊廣告為自己招生,如果佢地覺得你/你的課程冇問題,佢地會照問你攞資料,會照帶小朋友去試堂,會照參加你的課程,我控制唔到。同埋唔知你記唔記得呢,我講過唔只一次,你想係親子王國/教育王國免費賣廣告,除非我見唔到,否則我見一次,拆穿你一次!下次我再見到,一樣會再拆穿你,有本事你可以即管抺黑我,我行得正,企得正,夜半敲門也不驚,何況係你!

原帖由 zoeywong 於 09-1-15 14:27 發表
bbdou,這個人千萬不要同佢有任何意見或不滿,佢會不斷追查你個人資料,你去到邊佢就騷擾到去邊,同佢做朋友好地地,反面不認人。
我有我招生,學你話,你有不滿,可以向版主投訴,係你自己話。同你pm完人,人覆你你就話人騷擾你,又話自己 ...

zoeywong
今日無堂上? 無生意? 咁鬼得閒捐入黎播道

zoeywong,

為咩事開個topic 話bbdou?
我已看你的post.

bbdou只是為大家以防中招, 才這樣說的.
我認識佢為人是怎樣, 不用你多說.
vip no. 分享:
menard 85折, 可代買.
isa knox 9折
SebMed美康會員價
Harvey Nichols Beauty Card, Kiyto手袋 85折

zoeywong

唔該唔好搔擾播道空間
bbdou為人係點
唔需要你周圍唱
做咁多野, 不如顧好自己

心心, helenjoe, bignose,

你地唔好理佢,大家都唔好理佢,佢咁有毅力賣廣告,咁好心機刮我刮到來呢度,我都可以好有毅力有恆心有心機架,等我陪佢慢慢玩,反正我好得閒,陪佢玩仲可以幫我 kill time添!

Dear bbdou,

我睇完都覺得很愕然,請你不要為他勞氣吧!也無需和他糾纏下去,由他自圓其說吧!我哋會明白你不是這樣的人,已是足夠嗎!

請保重身體.

cheukue

All parents :

WOO !!! 點解會有hacker 駭客入侵這裏, 駭客原來會放病毒,還會寫D有毒的文章,真可怕, 請這駭客自動自覺delete / 改過標題, 不要再亂拋垃圾, 影响這地方。

chinfung

Here is the place for the discussion of EC and our kids, rather than 私人恩怨.....