用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 九龍靈糧堂幼稚園 全日幼兒小組乙班入來吹下水
go

全日幼兒小組乙班入來吹下水

各位家長

我都係好鍾意靈糧堂這間幼兒園,就讀全日幼兒乙班,仔仔都好鍾意的同學仔和潘老師,請讀乙班的同學仔家長入來吹下水

HI, 我係 ANSON 媽咪呀! ANSON 都好鍾意潘老師架, 而且係佢曳的時候, 我話話潘老師知, 佢就會乖架啦!

你好,我想問下囝囝有沒有讀其他課外活動呢?我給仔仔學音樂班,你呢?

我係琋琋媽咪,佢都好鐘意潘老師,仲成日提d同學仔Anson同欣欣, 好高興認識到你Anson 媽咪, tanoshi127你小朋友叫咩名呀? 我仔仔都有讀音樂班, 係晌通利上堂既

原帖由 applefong 於 09-4-4 23:06 發表
我係琋琋媽咪,佢都好鐘意潘老師,仲成日提d同學仔Anson同欣欣, 好高興認識到你Anson 媽咪, tanoshi127你小朋友叫咩名呀? 我仔仔都有讀音樂班, 係晌通利上堂既 ...

你好,我囝囝叫梁樂天,都係潘老師一班,我囝囝都係時時講anson、欣欣、子謙、陳宇恒等,我囝囝都報左柏詩係六月先上,你報到通利係唔係要等好久呢?

而家返通利係一般既音樂遊戲Playgroup,最出名果個音樂班仲排緊,已經排左一年幾喇.
   我覺得琋琋返左幼兒園之後英文差左,可能小朋友一齊多講粵語,你地有冇同小朋友返d英文Playgroup?  有冇好介紹呀?

原帖由 applefong 於 09-4-13 16:08 發表
而家返通利係一般既音樂遊戲Playgroup,最出名果個音樂班仲排緊,已經排左一年幾喇.
   我覺得琋琋返左幼兒園之後英文差左,可能小朋友一齊多講粵語,你地有冇同小朋友返d英文Playgroup?  有冇好介紹呀? ...

你有沒有考其他幼稚園呢?我仔仔都沒有返playgroup ,佢都怕英文老師呀,你呢

你地知唔知 潘老師突然走左, 咩事呢? 都唔交代一下, 家長會, 邊個同我講 BB D情況呢! 陳老師都唔清楚架啦! ???

原帖由 tanoshi127 於 09-6-8 17:08 發表

你有沒有考其他幼稚園呢?我仔仔都沒有返playgroup ,佢都怕英文老師呀,你呢