用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 Nodxx Eng World
go

Nodxx Eng World

請問有冇家長買左NODDY ENG WORLD, 可否分享一下!小朋友英文有冇進步到?不竟要成3萬真係要做好多功課!Thanks for yr sharing!

原帖由 Cathy1223 於 09-1-15 22:11 發表
HI:Cacanov06
     我囡囡都有在用,我個人來講覺得ok,因為係好細個既時候用既,而家我同囡囡講英文佢都聽得明架,有時我放假都同佢玩drama架,不過佢重係坐吾定,不過整體來講我都覺得ok,係呢,你小朋友幾大啞?如果你有興 ...

我想知多D有關資料, 可否PM給我?

原帖由 Cathy1223 於 09-1-16 11:53 發表
hi:cacanov06
    其實你想知多d關於邊方面既資料呢?例如:內容、價錢、有幾多野、係邊度買同埋有冇優惠......等!!睇下我可吾可以幫到你啦

Hi cathy1223

請問你知唔知邊度買noxxy最平呢?

SOLD, Thx

我年多前托台灣朋友買了套Noddy English World (Taiwan Version), 即係MIT台灣公司買的,原價約1700港元,現售1,100港元。

16VCD, 16bks, 16CD, 1 noddy doll, 除了bk 1八成新外,其他都有九成新。

有意請pm,議價者免問。

原帖由 kantik 於 09-1-30 19:42 發表
以前是可以有渠道在台灣訂,再空運過來,依家好似台灣的MIT受到香港的Noddy代理的壓力,暫時停了板,不知道以後還有沒有,你可嘗試在yahoo.com.hk的auction search 下 ...