用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 崇真小學暨幼稚園(幼稚園部) 有無09年崇幼主流家長,入嚟交流吓啦!!!
樓主: Monty
go

有無09年崇幼主流家長,入嚟交流吓啦!!!

簽名被屏蔽

我個囡囡KaKa讀上午班,住葵涌,請多多指教。

...................小朋友名.......... 住地區........上/下午班

Monty             卓瑤              牛池灣          上午班
Tina                 思思              美孚            上午班
Skyyoyobebe   柏希              西貢            上午班
曦彤媽媽           雋曦              油塘            上午班
miutang           思捷 (囝)        荃灣           上午班
jenny媽媽         欣欣              荃灣            上午班
Cat                  樂淳              荃灣            上午班
cinnymama      程程             土瓜灣          上午班        
aleenng           Anson           將軍澳         上午班
靚太太               俊言              油塘           下午班
Eugnen             浚愉              深水步        下午班
b_lsh                凱添              馬鞍山       上午班
IrisLau              祐搴              大圍           上午班
rainbow            renee            荔景          下午班
teresatam        庭謙              長沙灣        上午班
KaKa423          KaKa             葵涌          上午班

簽名被屏蔽

jenny媽媽

果晚可否帶埋小朋友出席呢??

我好緊張呀,希望大家小朋友都做到同學仔啦~
亦希望囡囡呢3年讀得開心,能夠愉快成長!!!!
原帖由 jenny媽媽 於 09-7-3 21:41 發表
各位家長27/8/09年會係迎新生日呀~o個日仲會知道自己個小朋友編咩班tim呀....到時唔知我女女會唔會同你地小朋友係同學仔呢~

簽名被屏蔽

原帖由 jenny媽媽 於 09-7-6 10:29 發表

你放心啦~我大女而家o係呢間學校讀緊K19月升K2佢返學返得好開心我相信你小朋友到時返學都會返得好開心...以我記得好似係可以o架.....係啦我都希望我囡囡可以同你小朋友係同學仔 ...

大家咁話, 有個照應ma.
想當年亞囡k1時, 咁啱細佬出世, 所有崇幼d活動同開學果幾日我都無得去. 今年可以同細佬去喇!

各位,

收到信通知:

27/8(四)家長日,18:30在課室會見班主任,19:00在學校禮堂有簡介會~

1~4/9幼兒班學期初適應期,分A & B組,
我囡囡係B組:11:00~12:00

*我囡囡讀 K1F(上幼信),有冇同學仔又係讀呢班呀!!!!!!

原帖由 Monty 於 09-7-16 13:28 發表
各位,

收到信通知:

27/8(四)家長日,18:30在課室會見班主任,19:00在學校禮堂有簡介會~

1~4/9幼兒班學期初適應期,分A & B組,
我囡囡係B組:11:00~12:00

*我囡囡讀 K1F(上幼信),有冇同學仔又係讀呢班呀!!!!!! ...

yeah, 我囝囝雋曦都係 K1F, 多多指教!

yeah....多多指教!!!
原帖由 曦彤媽媽 於 09-7-16 16:35 發表

yeah, 我囝囝雋曦都係 K1F, 多多指教!

我囝囝柏希係上午(幼仁班),請多多指教

我今天收到信啦! 我囡囡是幼望班, 多多指教.

幼信班
曦彤媽媽------------------雋曦
Monty  -------------------卓瑤

幼望班
Tina    -------------------思思

幼仁班
skyyoyobebe-------------柏希

[quote]原帖由 Tina 於 09-7-19 22:46 發表

幼信班

幼望班
b_lsh  -------------------凱添

幼仁班

原帖由 b_lsh 於 09-7-20 10:16 發表
[quote]原帖由 Tina 於 09-7-19 22:46 發表

幼信班
Monty  ------------------ ...

b_lsh,

你好, 好開心我哋同一班, 希望27/8日可以見到你啦!

好開心認識大家

幼信班

幼望班

幼仁班
Eugnen--------------------浚愉

幼信班

幼望班

幼仁班
Eugnen--------------------浚愉
cyhk2006-----------------心心

曦彤媽媽我係大力媽我轉左網名

原帖由 曦彤媽媽 於 09-7-9 15:13 發表

大家咁話, 有個照應ma.
想當年亞囡k1時, 咁啱細佬出世, 所有崇幼d活動同開學果幾日我都無得去. 今年可以同細佬去喇!

我當年陀住心心上山同大力上適應日,話咁快又到心心了.

...................小朋友名.......... 住地區........上/下午班

Monty             卓瑤              牛池灣          上午班
Tina                 思思              美孚            上午班
Skyyoyobebe   柏希              西貢            上午班
曦彤媽媽           雋曦              油塘            上午班
miutang           思捷 (囝)        荃灣           上午班
jenny媽媽         欣欣              荃灣            上午班
Cat                  樂淳              荃灣            上午班
cinnymama      程程             土瓜灣          上午班        
aleenng           Anson           將軍澳         上午班
靚太太               俊言              油塘           下午班
Eugnen             浚愉              深水步        下午班
b_lsh                凱添              馬鞍山       上午班
IrisLau              祐搴              大圍           上午班
rainbow            renee            荔景          下午班
teresatam        庭謙              長沙灣        上午班
KaKa423          KaKa             葵涌          上午班
cyhk2006         心心              荔景           上午班

回覆 6# Tina 的文章

hi, 到時在家長日見