用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 彼得森英語
go

彼得森英語 [複製鏈接]

冬日勳章 醒目開學勳章

有冇人讀梗?
OK嗎?
   0    0    0    0

我個囡0岩0岩讀0左1個月,level 2,我仲未知好唔好,不過阿囡都鐘意返,就觀察下先.
但佢呢5堂來已經先後上過3個老師堂,佢每次d功課第二位老師都唔願跟,變0左佢有錯都冇人教,呢樣野我唔就多滿意.

Why 5堂來已經先後上過3個老師? Always change teacher?

原帖由 EvaLam^^ 於 09-1-10 00:10 發表
我個囡0岩0岩讀0左1個月,level 2,我仲未知好唔好,不過阿囡都鐘意返,就觀察下先.
但佢呢5堂來已經先後上過3個老師堂,佢每次d功課第二位老師都唔願跟,變0左佢有錯都冇人教,呢樣野我唔就多滿意. ...

冬日勳章 醒目開學勳章

up!

咱都得‧咱小朋友米無多適從

我個女都遇到同樣情況, 我報名時明明講左係果個老師教, 但上左幾堂都唔同人, 我個女完全無法投入, 上左2個月, 好似無上過咁! 現在已經放棄!

唉! 都唔知應怪我個女適應態力差? 定係 Peterson 有問題, 成日換老師???

原帖由 EvaLam^^ 於 09-1-10 00:10 發表
但佢呢5堂來已經先後上過3個老師堂,佢每次d功課第二位老師都唔願跟,變0左佢有錯都冇人教,呢樣野我唔就多滿意. ...

冬日勳章 醒目開學勳章

原帖由 HL8318 於 09-1-15 11:04 發表
我個女都遇到同樣情況, 我報名時明明講左係果個老師教, 但上左幾堂都唔同人, 我個女完全無法投入, 上左2個月, 好似無上過咁! 現在已經放棄!

唉! 都唔知應怪我個女適應態力差? 定係 Peterson 有問題, 成日換老師??? ...

咁即係冇用law?
‹ 上一主題|下一主題