用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 仔女經 - Part 30 之 ”冬去春來,大家既仔女就越來越生 ...
樓主: 2bzmummy
go

仔女經 - Part 30 之 ”冬去春來,大家既仔女就越來越生性”

醒目開學勳章

dear 2b:

我呀仔仲攪鬼,好自豪咁話,我中文仲係差一分就合格la!

真係想一腳伸佢2個去對面海

原帖由 bettylam 於 09-3-5 22:50 發表
最攪慶我架係,我襯佢沖涼時,係佢房用電腦,次次佢一出黎,見到我就一大叫.......

嘩!點解你會係度架,

我應佢,點解我吾可以係度架,我好兇咁答佢,呢間屋係我架,點解我吾可以係度呀!佢見我咁兇,即刻笑笑口拾生,話,啊!無 ...

Dear Betty

咁您家下用緊邊部電腦呀 ?

原帖由 bettylam 於 09-3-5 23:00 發表
dear 2b:

我呀仔仲攪鬼,好自豪咁話,我中文仲係差一分就合格la!

真係想一腳伸佢2個去對面海

Dear Betty

細 B 既表哥仔得聆聽同說話合格喎

原帖由 alicetong 於 09-3-5 22:45 發表
太后,betty
就0黎 23點 又露一露

格格

記得聽日執得靚靚呀

dear betty,太后

呢個未係格格囉

[img]http://tbn3.google.com/images?q=tbn:vf8_-8zy1GGblM:[/img]

原帖由 bettylam 於 09-3-5 22:54 發表
http://d.yimg.com/mu/image/4b2d05e7932c4ac8

dear格格:我都有靚女相,不過呢個吾係betty女

醒目開學勳章

dear 2b:

由細教到大,佢都係咁,做人準則自己調較,佢就乜都得,一毫一仙算到盡,講真果句,無得救,教到吾想再理佢,等佢將來出黎做野比人教佢.....

先頭我直頭同佢講,比好多好多錢你,無左家庭歡樂,你係咪都願...

次次話完佢,好二日又故態復萌

我同相公生左2個騎le怪

呀仔仲攪鬼,上左中學後,成日都係果句,豪比你啦!

相公切埋橙比佢食...佢吾想食,話又迫佢食橙,豪比你啦!

收到 太后

格格要 睡目了

betty 太后

原帖由 2bzmummy 於 09-3-5 23:03 發表

格格

記得聽日執得靚靚呀

原帖由 alicetong 於 09-3-5 23:05 發表
dear betty,太后

呢個未係格格囉

http://www.dailyvc.com/upload/20080407/08040703053281250548.jpg" border="0">

格格

您點知道我心目中既格格就係咁既樣架 ?

原帖由 alicetong 於 09-3-5 23:08 發表
收到 太后

格格要 睡目了

betty 太后

格格睡目都識講 ? 佩服佩服 !

原帖由 bettylam 於 09-3-5 23:06 發表
dear 2b:

由細教到大,佢都係咁,做人準則自己調較,佢就乜都得,一毫一仙算到盡,講真果句,無得救,教到吾想再理佢,等佢將來出黎做野比人教佢.....

先頭我直頭同佢講,比好多好多錢你,無左家庭歡樂,你係咪都願...

次次 ...

Dear Betty

我擔心將來阿女會荊棘滿途咋

醒目開學勳章

用緊偉哥果部囉!即係我架部,不過我地二個好禮讓

原帖由 bettylam 於 09-3-5 23:11 發表
用緊偉哥果部囉!即係我架部,不過我地二個好禮樣....

Dear Betty

咁點解您又要去玩阿女果部呢 ?

醒目開學勳章

dear 2b:

吾記得講埋你知,我好火咁過左千五元比佢,即刻話埋佢知,你以後讀到你就讀,成日話學校的呀sir教得吾好要去出面補習,

咁多時間成日追電視劇,追小說,追訓覺,日日訓幾粒鐘,我返親屋企7點,佢都係訓緊覺...msn,仲要好鬼勤力咁上網上blog.....

你估吾估到佢完全無聽入耳,我未講完,佢即刻問,咁我今日交果500元,你係咪會比番我架...

一肚火的betty上

醒目開學勳章

dear2b:

吾洗戥佢擔心,講又講過,教又教過,罵又罵過,真真無16個年頭,都15個年頭啦!

我真係由吾服,性格係生成都要服...

講真果句,我同相公越來越麻目

醒目開學勳章

dear 2b:

果部電腦吾係呀女啊!係大家用架,不過佢當左係佢架

偉哥跑馬日,我一定吾會掂佢部腦....所以咪襯呀女沖涼用下囉!點知佢鑊鑊新鮮鑊鑊金,不過係惹我炳佢...

俏 Betty 今晚好火,唯一辦法快 D 去攬住偉哥士 v 士 v .....

呢邊度要拉閘啦 !

** C L O S E D **