用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 仔女經 - Part 30 之 ”冬去春來,大家既仔女就越來越生 ...
樓主: 2bzmummy
go

仔女經 - Part 30 之 ”冬去春來,大家既仔女就越來越生性” [複製鏈接]

長老,

乜唔係鴕鳥政策咩?

原帖由 布甸仔媽媽 於 09-1-5 10:31 發表

vivi

我用契而不捨的精神去解決嘖..........
[img align=right]http://xs511.xs.to/xs511/07021/dance009d23t.gif[/img]

要大肆慶祝 !

今日乃本舖最高長老 Annie 的榮壽大日子,謹祝長老福壽延年,鶴髮童顏   

其實以上祝禱係要留待三十年後先同長老講既,今日都係要講:祝長老青春常註,身體健康,兩位小主都聽教聽話,同 HB 就相親相愛,一家四口要幾好就幾好 !

原帖由 正46 於 09-1-6 08:46 發表
長老,

星期日有冇聽張永霖一個鍾呀? 內容都OK0架, 教時下青年人點樣自強, 不過佢講0野0既節奏就太慢啦...

有一日係車上聽過下,開頭諗緊邊個係度講耶穌

再聽落去,覺得雖則有意思,但實在有催眠之效 。。。。 佢最喜歡講既係 : 張永霖.......

原帖由 正46 於 09-1-6 08:48 發表
太后,

我相信依到位位靚位0既小朋友都好識諗, 好有分寸, 個個自動波0既!

2009 年第一炮就已經好岩聽,抵讚 ! 尋晚細 B 都好自動自覺閉關溫書,直到 10:30 我提佢先去

長老,

星期日係電台, 吳君如問過曾智偉啦, 佢話其實一早知道晒結果0架啦, 所以好多感動場面係做出0黎0既, 就好似巨基咁, 喊到死老母咁原來係要多謝個助手, 簡直係"我真係好鍾意唱歌0既"反板

原帖由 布甸仔媽媽 於 09-1-5 13:00 發表

2b

所以我有點質疑之後那個獎係咪補鑊呢
[img align=right]http://xs511.xs.to/xs511/07021/dance009d23t.gif[/img]

原帖由 正46 於 09-1-6 08:50 發表
長老,

乜唔係鴕鳥政策咩?

鴕鳥一向都唔係長老既做法

恭喜長老! 年年有今日, 歲歲有今朝!

原帖由 2bzmummy 於 09-1-6 08:51 發表
今日乃本舖最高長老 Annie 的榮壽大日子,謹祝長老福壽延年,鶴髮童顏   

其實以上祝禱係要留待三十年後先同長老講既,今日都係要講:祝長老青春常註,身體健康,兩位小主都聽教聽話,同 HB 就相親相愛,一家四口 ...

季 候 風 南 下 周 日 跌 至 10 ℃

【 本 報 訊 】 東 北 季 候 風 在 未 來 數 天 持 續 影 響 華 南 , 預 料 該 季 候 風 在 本 周 後 期 增 強 , 為 華 南 帶 來 寒 冷 的 天 氣 。 天 文 台 預 測 , 市 區 氣 溫 周 日 ( 11 日 ) 會 跌 至 10 ℃ 。

good morning

祝長老生日快樂, 青春常註, 身體健康, 兩位公子聽教聽話, hb永遠都咁愛你

各位早晨好

原帖由 2bzmummy 於 09-1-6 08:58 發表

鴕鳥一向都唔係長老既做法

2b

知我莫約您

原帖由 2bzmummy 於 09-1-6 09:09 發表
【 本 報 訊 】 東 北 季 候 風 在 未 來 數 天 持 續 影 響 華 南 , 預 料 該 季 候 風 在 本 周 後 期 增 強 , 為 華 南 帶 來 寒 冷 的 天 氣 。 天 文 台 預 測 , 市 區 氣 溫 周 日 ( 11 日 ) 會 跌 至 10 ℃ 。

: ...

2b

今星期六晨仔學校要去鯉魚門活動中心旅行添.....不過咁多跑跳跳的小朋友, 一定熱血沸騰, 暖意無限

原帖由 布甸仔媽媽 於 09-1-6 09:22 發表

2b

今星期六晨仔學校要去鯉魚門活動中心旅行添.....不過咁多跑跳跳的小朋友, 一定熱血沸騰, 暖意無限

長老

小朋友邊度怕凍架 。。。。。

多謝2b, smum 同埋46兄的祝福, 我全部收哂丁點不留

今朝已收到2個birthday , 冧到

原帖由 2bzmummy 於 09-1-6 09:24 發表

長老

小朋友邊度怕凍架 。。。。。

2b

我有自備脂肪褸隨身, 所以都唔怕凍

原帖由 布甸仔媽媽 於 09-1-6 09:24 發表
多謝2b, smum 同埋46兄的祝福, 我全部收哂丁點不留

今朝已收到2個birthday , 冧到

長老

點解得兩個架 ?

原帖由 布甸仔媽媽 於 09-1-6 09:25 發表

2b

我有自備脂肪褸隨身, 所以都唔怕凍

長老

斷估您件褸肯定無我果件咁厚卦 ?

原帖由 2bzmummy 於 09-1-6 09:30 發表

長老

點解得兩個架 ?

2b

那位好趕整理行裝返學, 所以留番今晚先

原帖由 布甸仔媽媽 於 09-1-6 09:38 發表

2b

那位好趕整理行裝返學, 所以留番今晚先

長老

即係有 sweet sweet dinner 今日 HB 果邊又有好消息,Jan 6 真係好日子 !

大家早晨
今日係好日子
annie生日快樂 ,身體健康:loveliness:
一家人開開心心,晨仔同神仔都聽教聽話
‹ 上一主題|下一主題