用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 羅裕積小學
go

羅裕積小學

我地住在油尖旺區,己又是第一次幫囡囡選小學,沒有這方面的資料,請大家比少少意見﹕
有沒有聽過或有沒有子女在這間學讀書﹕
碧街51號東華三院羅裕積小學
請大家講講這間學校的功課及教學方式,
多謝大家的幫忙

簽名被屏蔽

不過, 點解呢間學校係大抽獎有很多位剩(108個), 如果係好, 為何又咁少人選呢?
禁止在戶名,頭像相片,自定義頭銜,個人簽名,使用帶有 商業/個人/團體 廣告或宣傳推介成份之字句/圖片/超連結

升中派位一直都唔係好靚,不過最近轉左校長,好好多,只係同區來講都係油痳地. 因其他學校都一直保持或不斷提升緊自己,所以都................要繼續追追追......

原帖由 Crabtree 於 09-1-7 17:02 發表
不過, 點解呢間學校係大抽獎有很多位剩(108個), 如果係好, 為何又咁少人選呢?
:pint: :hammer: :sm: :wave: :lalala: :mrgreen: :chair: :fighting1: :ranting: :tongue: :weapon: :adore: :giveup: :sleep: :party: :verycold:

那麼你會選此校呢? 會將它擺第幾位呢?
禁止在戶名,頭像相片,自定義頭銜,個人簽名,使用帶有 商業/個人/團體 廣告或宣傳推介成份之字句/圖片/超連結