用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 根德園幼稚園 超頭痛..不知選kv定hkps
go

超頭痛..不知選kv定hkps [複製鏈接]

kv程度深d,嚴d,但hkps英文叻,鬼婆班主任,n1已經有國語堂每日20分种,都唔知點選,如p1考私校邊間派得好d呢?頭都爆了,各位mami點選好?
   0    0    0    0

Hi Hi,

妳可以從小學想起吧! 現時妳的心水小學是那間呢?

原帖由 bgkum 於 08-12-29 02:56 PM 發表
kv程度深d,嚴d,但hkps英文叻,鬼婆班主任,n1已經有國語堂每日20分种,都唔知點選,如p1考私校邊間派得好d呢?頭都爆了,各位mami點選好?
Evita & Fargo's Ma Ma
Candy Law

hkps英文有幾叻呀?我識一個現在k3既女仔,英文好一般詐喎,發音簡直唔可以用好黎形容啦。另外一個現在已經p1的男仔,考小一間間都唔收,好彩最後六月叩門入到某私校。

我諗我地平時見到英文好勁既小朋友,主要原因其實在於家庭,而唔係學校囉。

原帖由 bgkum 於 08-12-29 14:56 發表

I think if you have a struggle between KV and HKPS which means you don't have such belief in KV's traditional training method. Therefore, I think you should choose HKPS for your child.

原帖由 bgkum 於 08-12-29 14:56 發表
‹ 上一主題|下一主題