用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 急:普通話拼音班介紹(八歲小朋友)
go

急:普通話拼音班介紹(八歲小朋友)

想幫八歲女女揾拼音班. Better Chinese 好唔好?或者有無其他介紹?

如果好似補習咁o既形式我個女就唔多o岩,我想搵多o的用玩o既方法教o既拼音班.
其實早前搵到間覺得幾o岩o既(o的活動相小朋友好似學得好開心),但佢o地淨系收到七歲,我話八歲同七歲都只系差小小,我都唔會介意,但佢地都話唔收.
有無家長俾小朋友上過好玩o既拼音班可以介紹o下?地點方面港島地鐵沿線都ok.

原帖由 最緊要健康 於 08-12-22 14:29 發表
本人是前全職Band one中學普通話教師(女), 7年教學經驗, 教育學院主修普通話教學, 內地出生, 已考獲教師基準, 及國家語委普通話水平測試.

其實, 學完所有的拼音大約需3個月, 要得好最好是持續一段時間, 每節課內容 ...

有無媽媽可以俾意見?

Mandarin course

Please pm me further informtion or email me at [email protected]

elbb

原帖由 最緊要健康 於 08-12-22 14:29 發表
本人是前全職Band one中學普通話教師(女), 7年教學經驗, 教育學院主修普通話教學, 內地出生, 已考獲教師基準, 及國家語委普通話水平測試.

其實, 學完所有的拼音大約需3個月, 要得好最好是持續一段時間, 每節課內容 ...

我收到o既PM全部都系私人補習,拼音班真系咁難揾 ?????