用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 特殊教育 我仔仔係政府評估為自閉徵狀, 請問有冇私家醫生介紹做評 ...
go

我仔仔係政府評估為自閉徵狀, 請問有冇私家醫生介紹做評估

因現在政府評估為自閉徵狀, 於是我排期睇精神科醫生做評估, 不過排期去到2011年, 所以我想自己去睇一次醫生先, 請問有冇醫生介紹

please check pm.

Juniorli,

Could you send the info to me as well?  I also want to have a check for my son

Thanks

原帖由 juniorli 於 08-12-17 15:15 發表

Please check pm.

原帖由 Raycsl 於 08-12-17 15:27 發表
Juniorli,

Could you send the info to me as well?  I also want to have a check for my son

Thanks

原帖由 媽咪保保 於 08-12-17 14:26 發表
因現在政府評估為自閉徵狀, 於是我排期睇精神科醫生做評估, 不過排期去到2011年, 所以我想自己去睇一次醫生先, 請問有冇醫生介紹

揾Dr. T 啦, 咁近便 !

你好呀 ....  你不要等政府啦....
依家是小朋友黃金時期 ....
盡快揾私人做多之評估啦..... 唔好再等啦.....
私人的有好多 .....

你CHECK PM 啦....

sze0830

我個仔都係啦, 可否PM給我,THANKS

原帖由 sze0830 於 08-12-18 10:24 發表
你好呀 ....  你不要等政府啦....
依家是小朋友黃金時期 ....
盡快揾私人做多之評估啦..... 唔好再等啦.....
私人的有好多 .....

你CHECK PM 啦....

CHECK PM ...

原帖由 hungmabbbb 於 08-12-19 20:59 發表
sze0830

我個仔都係啦, 可否PM給我,THANKS

我認識一個心理學家,也認識有老師的女兒都是找他做評估,聞說不錯。你有需要可以pm我,我可給你資料。

Don't wait anymore. Whether the child is speech delay or autistic, the earlier the better to receive treatment. After age 6, the progress would be much slower and less effective.

我想要資料麻煩你send比我, 請問要幾多錢呀?? 唔該晒

原帖由 Pullpull 於 08-12-22 08:14 發表

我認識一個心理學家,也認識有老師的女兒都是找他做評估,聞說不錯。你有需要可以pm我,我可給你資料。

pls pm me ,thks

原帖由 媽咪保保 於 08-12-23 13:29 發表
我想要資料麻煩你send比我, 請問要幾多錢呀?? 唔該晒

我有些資料可以俾你,我pm左email address給你, 你check下,如再有問題可pm我嗎?其實我不太會用這些討論區,我不是太會回來這主題,我都係偶然見到你覆我。

Please also pm me.  thanks

good assessment

Pls PM me as well. Many thanks!!

Please also pm me the info, thanks very very much!!

Dear juniorli,

I also wish to a private doctor to assess my child, would you pm the info. to me.  Thank you.

原帖由 juniorli 於 08-12-17 15:15 發表

please pm to me also! thanks!

原帖由 Pullpull 於 08-12-22 08:14 發表

Anyone can PM some information to me?  Thank you very much~