用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 DGS 女拔申請第二期
樓主: catnips
go

DGS 女拔申請第二期

yi2,

Thank you very much!之但係呀女是讀中文小學,學的係中文數,咁點算? 可否告知係唔係考番小六的數呢?
謝謝!

原帖由 yi2 於 08-12-26 22:10 發表
我個女舊年入,面試無特別,只是中、英問下你生活和朗讀,maths就計英文數。

I think the no. is arranged randomly as we submit the form in the same day and simmilar time.

If the performance in the sports test is no good or just fair, will it affect the chance of acceptance.

Dear Yi2,

謝謝您的分享, 但我想問吓, 因為interview時會
請父母一起入去, 但如父母英文不太好, 是否可以
用中文回答, 另外是否會有問題問父母, 能否告知,
謝謝!
[email]000[/email]

Dear Yi2,

謝謝回覆. 還想問吓Interview大約多少時间,
大致會問甚麽問題, 會否狠尖銳的問題, 太多
問題, 請見諒, 謝謝.

小女no.係50x, 咁咪成五百多人?

Dear YI2,

Thanks for yr  information.

Dear YI2,

One more question, when we sent the application form, we need to include the information which we have already submitted in the 1st time or we need to submit only new information, thanks !

Dear Yi2,

Thanks.

Dear yi2,

thanks !

Dear Yi2,

謝謝分享, 我想請教您有關DGS的interview,
我知道每個學生都由校長親自見, 但單計校外生
己有三百多人, 如每人interview15分鐘,
每天8小時只能見32人, 而2月份只得四個星
期六.故是否interview會在平日見呢?
學生是否要請假?
謝謝.

可否講下10/Jan 個sports test 有那些項目?

謝謝.