用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 救世軍卜凱賽琳幼兒園 救世界卜凱塞琳幼兒園
樓主: JWKC
go

救世界卜凱塞琳幼兒園 [複製鏈接]

引用:攞咗出世紙就上網攞表,佢哋有教你點做。不

原帖由 mannitol 於 12-10-18 發表
攞咗出世紙就上網攞表,佢哋有教你點做。不過我5月報已經排~60, 唔係有兄姐讀開,機會不大了。因為佢哋唔 ...
其實根本所有學生都係一二月出世?之後一定冇份啦,我個仔一出世就報.,但佢八月出世,應該冇份

引用:Quote:原帖由+mannitol+於+12-10-18+發表攞

原帖由 bebebo 於 12-11-20 發表
其實根本所有學生都係一二月出世?之後一定冇份啦,我個仔一出世就報.,但佢八月出世,應該冇份

...
咁又唔係喎,今日學校旅行玩遊戲,原來1~12月出世嘅學生都有。如果諗住讀2歲班,機會就冇咩。但K1都有可能。

引用:Quote:原帖由+bebebo+於+12-11-20+發表其實

原帖由 mannitol 於 12-11-20 發表
咁又唔係喎,今日學校旅行玩遊戲,原來1~12月出世嘅學生都有。如果諗住讀2歲班,機會就冇咩。但K1都有可能 ...
咁點解釋佢用出生日排?得個30幾人一班,我個仔八月排180幾,咁又冇interview,唔明

回覆:救世界卜凱塞琳幼兒園

我個仔十月頭出世,我坐月時幫佢報名,想問如果2014年n 班入唔到,如果再報定k 1需要另行入紙報名嗎?謝謝各位家長解答

有無人知 N 班 INTERVIEW 大約幾時呢?

Dragonmama2012 發表於 13-7-26 03:10
我個仔十月頭出世,我坐月時幫佢報名,想問如果2014年n 班入唔到,如果再報定k 1需要另行入紙報名嗎?謝謝 ...

請問你仔系幾時出世的?你可以話我知如果要報讀2015年的K1,程序系點嗎?謝謝

回覆:救世界卜凱塞琳幼兒園

我個囡12年1月,即出年2o14年讀N班,排23號,請問機會大嗎?

‹ 上一主題|下一主題