用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 有冇家長可以介紹英文文法班(小五)
go

有冇家長可以介紹英文文法班(小五)

簽名被屏蔽

Applylily,
Pls PM me the details.

Thanks!

我有一間都唔錯的係北角, 佢地而家招緊新生, 小班教學, 有興趣pm我, 比d資料你

same

北角有好多間center,我都有帶過個仔去咗幾間試堂。有D好行貨,價錢又唔平,間間都話小班。後來去咗一間真正小班教學,佢地嘅principle喺一班最多6個人,見過center位課程總監Ms Wong,做過程度評估,傾咗成個鐘添。位Miss好懂得小朋友對學英文既障礙,又好了解父母对小朋友的期望,比咗好多意見。我最鐘意就係佢地好親切又好關心小朋友在學英文以外的其他心智情緒。今年暑假决定比嗰仔去好好操英文,仲會報埋佢個英文E.Nopi math。大家會唔會講緊同一個center呢?

佢係咪叫Innez? 如果是, 就講緊同一間. 價錢中等啦, 但我會覺得就係一定係比錢學到野緊要, 而唔係比錢"呀"時間lor~~~"呀"時間使咩比咁多錢, 社區中心都得啦。

原帖由 baker_mom 於 09-4-28 19:46 發表
北角有好多間center,我都有帶過個仔去咗幾間試堂。有D好行貨,價錢又唔平,間間都話小班。後來去咗一間真正小班教學,佢地嘅principle喺一班最多6個人,見過center位課程總監Ms Wong,做過程度評估,傾咗成個鐘添。位Miss好懂得小 ...

Please pm me some information!
原帖由 cactuscat 於 09-4-24 12:13 發表
我有一間都唔錯的係北角, 佢地而家招緊新生, 小班教學, 有興趣pm我, 比d資料你

explorer-island(tko po lam metro plaza 3, g26)

HIHI

PLS CHECK PM

HILOUEY
原帖由 Tommyma 於 08-12-10 11:57 發表
如題

Could u pls send to me, thx

原帖由 cactuscat 於 09-4-24 12:13 發表

Could u pls send the information to me, thanks

原帖由 baker_mom 於 09-4-28 19:46 發表
北角有好多間center,我都有帶過個仔去咗幾間試堂。有D好行貨,價錢又唔平,間間都話小班。後來去咗一間真正小班教學,佢地嘅principle喺一班最多6個人,見過center位課程總監Ms Wong,做過程度評估,傾咗成個鐘添。位Miss好懂得小 ...

我個仔學緊英文嗰度都唔錯架, 讀寫聽講都有, 每次拎番嚟d worksheet 都有改ge, 個老師係西人嚟架, 我見仔仔係嗰度上咗都好耐啦, 我一直都對佢有信心, 所以味俾佢繼續學. 其實學文法無論係中文定係英文都係要用長時間去浸番嚟, 所以即使係暑假我都會俾佢keep住學.

我都想要,請PM 給我.

原帖由 happyfamilybaba 於 09-4-29 15:50 發表
現在我小朋友join的油麻地centre已2年由bk mother 介紹都不錯,現在有免費試堂都很抵,可以試下