用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 資優教育 點先叫資優
樓主: weiwai
go

點先叫資優

原帖由 wings230 於 09-2-8 02:56 發表
huh....still on-line..?...it is 3 am lah..late...late ah~~

yes.....I have something to do......ha......relate to 叮伶.......

係佢成日在學校生事<<-------其實又唔係mug大件事...有鬼得佢lor....我小朋友中二個年仲成日罰企教務處...令佢冇晒D自信心...then I asked him better not to school.....Self-confidence is so important to a boy

阿叮鈴呀。。。叮鈴。。。我話比你知啦。。。費事你亂咁諗野。。。。我咁夜先至蒲頭。。because-->>我哩排當夜班。。。三點鐘電腦要 run reports。。。。then I have time to be online...明唔明呀?。。。。醒少少 please

阿叮鈴呀。。。叮鈴。。。等我話比你知啦。。。。。。。

我的小朋友*師傅到*嘅時候會同老師喺班房玩捉迷藏咖。。。你要罰佢企。。冇咁易。。佢躲藏起來。。令全班秩序大亂....老師邊道有佢地符呀。。。上課 is only a game to them...but  play in their own rules。。。。累了。。。。便睡覺。。。。。。。悶了。。。便倒蛋。。。功課永不做。。。。
小四趕出校。。。。中二停學。。。。夠慘未?

不過。。。。一切都會過去的。。。。誰又會想到今天他唸大專
會是一名top student

deleted

deleted

阿叮鈴呀。。。叮鈴。。。你聽我講啦。。。。。

無論點都好。。。。。你千祈記住唔好做咗個bad bad 嘅父母而自己都唔知呀。。成日令到佢地唔開心。。。唔係個個父母都good 咖!。。。佢鐘意玩就比佢玩多囉。。。。佢有stress嘅時候就等佢宣洩下囉。。。佢開心自然萬事大吉啦。。。。成日用你嘅平庸腦袋。。。企圖去觸摸佢地 D gifted-mind。。。。
。。。點可能呀?。。。層次都唔同 。。擔梯都唔夠高啦。。。必壞了大事!
當佢地係D受保護動物國寶熊貓噤。。。保護多D。。。愛惜多D
。。。你以為我講笑?。。。我有版比你睇 wor。。。
我已經做咗勇者。。

原帖由 叮鈴 於 09-2-9 12:52 發表
wing230呀,wing230,依照時間表,請問佢幾時先會定性一點?還有,你仔仔的情緒又如何,幼稚園、初小、高小、初中.....有什麼變化?我真係好想知呀.....無乜搵到幾個444444444的特殊兒童家長黎問呀... ...

阿叮鈴呀。。。叮鈴。。。
我唔係麥玲玲師傅呀。。。唔識睇相。。。唔識算命。。只識攪爛 gag ....hahaaa
四仔係需要好多私人空間咖。。。你唔好咁多麻麻煩煩就得咖喇。。D媽媽十分不懂得尊重D小朋友咖。。。。sigh~~

deleted

deleted

deleted