用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 蘇浙小學校 09/10 蘇浙N1班大召集
樓主: Littleho
go

09/10 蘇浙N1班大召集

幸會幸會.

原帖由 Rain媽 於 09-6-9 22:06 發表

我都是住藍灣的, 小兒RainRain將會讀下午班.

醒目開學勳章

想問下大家有冇聽過蘇淅校舍好多蚊?我個 friend 一知阿女會讀 N1 就甘講…

waiting list

Hi all, Does anyone on waiting list got accepted by so-chit recently? Thanks

HELLO!! 大家好呀. 我仔仔今年9月都會讀蘇浙 n1 上午班. 希望大家都可互相分享下心得/意見啦   

我有個提議, 若大家有興趣, 我想搞一個簡單的聚會, 讓我們家長及小朋友可以互相認識. 地點暫定北角. 時間暫定為sat/sun下午. 歡迎各位提出任何意見!

若大家有興趣,請pm我吧  

今日第一日返學.. 小朋友表現如何呀? 我sophy今日自己坐校車.. 雖然有小小眼紅紅.. 但係都好叻叻啦...

今日教車勁遲... 遲左差不多25分鐘.. 成9:38am先返到學校...
img]http://i34.tinypic.com/12499ua.jpg[/img][img]

各位N1媽咪,請分享你們的經驗。
我幫我細女報了出年N1,她在25Sep08出生。昨天收到學校電話說暫不會安排小女面試,現只接受1Sep08前出生的小朋友。如果夠年齡的小朋友不夠smart或他們出年放棄學位小女才有機會面試,就算我個仔讀緊他們的K1也冇大幫助,
請問你們有冇小B成功入到N1可分享經驗?Thank you!!!

hihi,

好耐冇入黎呢到, 大家仲有冇考其他k1呀?