用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 蘇浙小學校 09/10 蘇浙N1班大召集
樓主: Littleho
go

09/10 蘇浙N1班大召集 [複製鏈接]

Thank you for your information. 我望過郵箱仲未有呀!!! 如果有人有好消息就上黎報喜啦, thanks. Good luck to all.

原帖由 elmolly 於 08-12-15 10:38 發表
咁多位, 我打左去學校問, 佢話星期六已經寄出晒取錄通知書, 呢兩日要密切留意信箱喇, 因為唔收就唔會有信. 今年總共有成千人爭唔夠200個位, good luck to everyone ...

elmolly,

Thanks for your info. 但係到底係收信定電話呢? 我見有mama報料話收到電話..哎o也,我兩樣都未到 ,今晚要早的番去開信箱先得啦......

原帖由 elmolly 於 08-12-15 10:38 發表
咁多位, 我打左去學校問, 佢話星期六已經寄出晒取錄通知書, 呢兩日要密切留意信箱喇, 因為唔收就唔會有信. 今年總共有成千人爭唔夠200個位, good luck to everyone ...

好緊張呀, 今晚放工撲返去睇信箱先得

我今日收到信喇, 好開心!

但之前俾左其他留位費就waste左喇.

原帖由 碟碟 於 08-12-15 14:35 發表
elmolly,

Thanks for your info. 但係到底係收信定電話呢? 我見有mama報料話收到電話..哎o也,我兩樣都未到 ,今晚要早的番去開信箱先得啦......

...

係信呀, 學校話除非有重要文件miss左先會電話通知. 唔記得問waiting list會唔會有信收tim...

09/10 蘇浙N1班大召集

I just received the letter this afternoon for pm section.  Any other got it also?  Good luck.

恭喜啦,我仲等緊收唔收我個囡入學,係上定下午班。

我朋友剛剛打電話說收到信了。我就還沒有收到。大家的interview怎樣﹖我女兒interview表現還不錯的﹐但是我都沒有信心一定會收她。

我剛才打去問,學校星期六開始寄信出來,最快星期一或二會收到,星期三要帶文件(好似有什麼回條)及其他野,我就問學校如果郵差放錯信箱,d媽咪又唔知道收唔收的話,學校會係星期三打比家長啦。

原帖由 六月的故事 於 08-12-15 17:34 發表
我朋友剛剛打電話說收到信了。我就還沒有收到。大家的interview怎樣﹖我女兒interview表現還不錯的﹐但是我都沒有信心一定會收她。

收到啦.. 收到啦... 安樂晒啦...
img]http://i34.tinypic.com/12499ua.jpg[/img][img]

我今日去左學校攞封入學通知書, 我囝囝收左上午班

我今日放工都收到信啦! 係下午班.
想統計一下現在收生情況:
1) Littleho: 下午班, 男, 出生 2007年1月

1) Littleho: 下午班, 男, 出生 2007年1月
2) Javan: 上午班, 男, 出生 2007年3月

原帖由 Wing(婷婷媽咪) 於 08-12-15 22:25 發表

3) Ma記:  上午班, 男, 出生 2007年2月

4) Haydrien: 下午班, 男,  出生 2007年8月

而幾個都係男仔wor

我今日都收到信,下午班!唔知上午班多d人定下午班?

4) Haydrien: 下午班, 男,  出生 2007年8月
5)ryan: 下午班, 男,  出生 2007年8月

我尋日收到信,下午班,不過多數都唔讀

6) Godbilla: 下午班, 女, 出生 2007年3月

Does anyone of you received the letter are living in Kowloon island ?

原帖由 godbilla 於 08-12-16 10:33 AM 發表
我尋日收到信,下午班,不過多數都唔讀

5)ryan: 下午 ...

6) Godbilla: 下午班, 女, 出生 2007年3月
7) 小晴: 上午班,女,出生 2007年3月

原帖由 J.Kong 於 08-12-16 10:42 發表
Does anyone of you received the letter are living in Kowloon island ?

我都想知呀, 有無人住Kowloon or NT?
‹ 上一主題|下一主題