用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

英文 [複製鏈接]

呢個林副校長教我個女英文,我個女話佢好衰,唔知有冇家長識佢,佢係咪真係好囂張呢? 我個女既英文一向都幾好,不過自從佢教之後就一落千丈,都唔知可以點做?

0    0    0    0
Have a nice day !

校長很衰,很囂張,本人親身領教過.副校長就不知道了.
但你個女英文很叻,很奇怪怎麼會給他攪到很差???通常language好的人,都不是靠老師的.如果真是叻的,怎樣攪也不會攪差的!!

唔係掛,葉校長咁好人,
你都話佢衰,佢都唔知好過以前的女校長幾多,
又肯聴家長的意見,
係咪你自己的小朋友犯錯,
你幫住佢講野

自從葉校長來了之後,仁立好了更多,
成績又好了,課本又深了,
小朋友讀後,更能追上芵中的程度,
所以就算在仁立考過100名的學生,
在其它中中讀也成績好好的

我女女都話葉校長成日同佢地講野,好好人,
又成日巡樓,又支持老師搞課外活動

好似冇姓林的副校長喎!

原帖由 bobokiko 於 08-11-27 16:33 發表
呢個林副校長教我個女英文,我個女話佢好衰,唔知有冇家長識佢,佢係咪真係好囂張呢? 我個女既英文一向都幾好,不過自從佢教之後就一落千丈,都唔知可以點做? ...

學校只係有  : 鄧秀蓮副校長 張佩賢副校長

我個人覺得葉校長好nice, 做事有魄力, 幾好, 不過可能每人睇法不同

係呀,我都覺得呢個男葉校長很好,親切!
我個女話教佢果位是副校長的,可能我忘記她姓什麼啦!
聽我個女講,她很囂張!
當小朋友不喜歡老師,就會不喜歡聽書的,所以攪到成績差左,可以怎麼辦呢?

張佩賢副校長

張佩賢副校長今年教我個女英文,佢話佢好衰,唔知你地有冇仔女都有投訴呢

原來張佩賢副校長又不是這樣的

過去的星期六,剛是家長日,這位張佩賢副校長又很親切的,她很注動跟我詳談關於我小朋友的學習進度和課堂表現,使我了解更多小朋友的平時表現,和教我怎樣令小朋友英文有進步.
我回家再和小朋友詳談,她都說英文老師有時上堂和她們玩玩遊戲,很開心! 希望我既小朋友再繼續努力吧!
唔知仲有冇家長和我有同感呢?

所以d小朋友既說話唔能夠盡信, 有事同老師直接了解會好d ~~~~

我小朋友都係佢教的,初時我個小朋友都有投訴話呢位老師很惡,可能老師是給"下馬威", 等d小朋友唔好欺善怕惡,不過依家我的小朋友都有講,呢位老師有時會玩下遊戲,冇初時開學咁悶喎!

呢個副校都有教過我的小朋友
我覺得佢都幾好吖~
唔覺佢衰喎!

好開心,我個女今次考英文,考得好好呀!
多謝老師.

hello 小三以上的家長,

請問有冇 P.2 longman express CDs 或e-books唔要丫,
可以出售嗎?

請pm我, 謝.
‹ 上一主題|下一主題