用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 自閉寶寶 S 位想轉校.請問有經驗既家長可唔可以教下... ...
go

S 位想轉校.請問有經驗既家長可唔可以教下... [複製鏈接]

S 位想轉校.請問有經驗既家長可唔可以教下...本人真係對現在的學校及車程都有問題,可唔可以教下路..感謝...
   0    0    0    0

我之前都係咁.... 不過社工話當時你接受呢個s 位都已經知道車程,所以唔可以用搬屋做藉口喎~ 而對學校有問題,就應該同中心主任溝通多d喎~~

所以真係冇辦法lu~~ 不如你pm我小朋友係邊間中心啦,可能我地同病相憐呢....

原帖由 TV8 於 08-11-17 13:04 發表
S 位想轉校.請問有經驗既家長可唔可以教下...本人真係對現在的學校及車程都有問題,可唔可以教下路..感謝...

不用太擔心!!!

社工話可以吾讀現在的S位,再從新輪過。期間可以讀住私人S位先,我都可能會咁做,如果阿仔一路都吾開心。
2005年4月18日出世 2006年1月18日 9.75kg 3.19kg Alvis studio photosAlvis Photos1 year old studio photoOne Year Old Studio Photo
‹ 上一主題|下一主題