用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 祟真面 試
go

祟真面 試 [複製鏈接]

請問有冇人26/11 面試,我地敢遲先面試,聽人講都收生都8899:;pppp:
   0    0    0    0

Dont worry, I call them before, they said still have vacant for PM class!

回覆 # 的文章

Agreed.  Pls don't worry.  The interview is quite casual, bb & you will feel comfortable.  

Hi Hebemama, why your sone need 2nd interview?
原帖由 靚太太 於 08-11-14 00:26 發表
佢選人收無論第一次,第二次or第三次都係選人收,唔會收爆再叫你來in呃人,但當然無第一次咁多位啦!
我初略算數應該收150個位,仲有幾十個位(估計咋)因為我BB第二次in收都係得下午班,應該仲有一兩班收!
加油呀!: ...

我第一輪In架, 仲係下午班,不過佢地都無收呀 早知考國際班啦,我朋友見國際班反而收左,如果有得見多次就好喇~

原帖由 靚太太 於 08-11-15 19:41 發表
apin:

佢係分開幾次進行大量面試!每次二三百人(我眼見)第一次十月初,第二次十月尾,第三次就你!
唔知之後仲有無...面試!
佢係選人in唔ok就留位下次in,佢介紹話每年有一千人投考,收200左右,我估計每次一班6人收 ...

我囡囡11月13日面試, 唔知幾時會收到信呢

我個仔都係11月13日in架, in完個老師話10日左右有result, 不過我仲未收到信!

原帖由 Ahiru-no-pekkle 於 08-11-20 14:43 發表

我囡囡11月13日面試, 唔知幾時會收到信呢

我尋日收到信, 收咗阿仔國際班, 11月27-28日俾留位費....
有冇其他媽咪都收到?
原帖由 tammy104 於 08-11-20 15:12 發表
我個仔都係11月13日in架, in完個老師話10日左右有result, 不過我仲未收到信!

I received the letter also.  My daughter belonged to Group A and interviewed at room 101.   Are you the same???

原帖由 tammy104 於 08-11-21 14:41 發表
我尋日收到信, 收咗阿仔國際班, 11月27-28日俾留位費....
有冇其他媽咪都收到?

my son is Group B at room 201.
will you register for the offer? i am still waiting for SC and KV
原帖由 ChinChinMammy 於 08-11-21 16:33 發表
I received the letter also.  My daughter belonged to Group A and interviewed at room 101.   Are you the same???

原帖由 tammy104 於 08-11-21 17:20 發表
my son is Group B at room 201.
will you register for the offer? i am still waiting for SC and KV

我今日都收到信,收左我囡囡上午班

我個女in國際班失敗咗.....
今日call佢地問幾時知道會有位剩..但佢地話無哂位了...最快都要出年6月才會知道..
佢叫我不如試吓中英班啦...我話好...咁佢就話拿番個file比主住再跟進喎...

我第一輪報中英文既下午斑咁冷門都唔收啦.....我都無再問喇.因為出面世界仲係美好既....加油呀
原帖由 lro14sheung 於 08-11-26 17:51 發表
我個女in國際班失敗咗.....
今日call佢地問幾時知道會有位剩..但佢地話無哂位了...最快都要出年6月才會知道..
佢叫我不如試吓中英班啦...我話好...咁佢就話拿番個file比主住再跟進喎... ...

原帖由 Ahiru-no-pekkle 於 08-11-21 23:24 發表

我今日都收到信,收左我囡囡上午班

May I know if u selected main stream or int'l stream for the am class?

I think that I will not register as my husband doesn't like the school location and my BB needs to repeat K1 in IK1.  Just like you, I am still waiting for the results of SC, KV and 民生.      

原帖由 tammy104 於 08-11-21 17:20 發表

原帖由 cleverbb 於 08-11-27 01:40 發表

May I know if u selected main stream or int'l stream for the am class?

係主流班上午班,
‹ 上一主題|下一主題