用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 KV, SC, KM 同一日interview?!?!
go

KV, SC, KM 同一日interview?!?!

三間幼稚同一日(8 nov) interview,有冇人知邊間改日子會易d? 我驚個仔一日去三間會好攰,我老人家都攰啦

KV - 1:45pm
SC - 3:30pm
KM - 4:30pm

KV & SC冇得改日期,KM就唔知。

如果頂得順,其實3間係可以有足夠時間in晒。你算幸福,一個下午仲要d時間隔得咁開可以攪掂晒。好多人同一日只相隔半小時;有人上午一間,下午一間,小朋友想瞓多陣都唔得。

原帖由 NokNokNg 於 08-10-28 16:17 發表
三間幼稚同一日(8 nov) interview,有冇人知邊間改日子會易d? 我驚個仔一日去三間會好攰,我老人家都攰啦

劍嗚唔係出年一月先攞 form 咩?
Miranda :-D

我打過去km..佢話唔改得..但我見有家長係再下一個星期先in的...

其實不只sc,kv同km,據我所知民生同九龍靈糧都係果日...都唔知係咪夾埋...
[http://www.snugglepie.com]

劍鳴9月已經要寄form lar

係lor,間間都係11月8號面試,同一日都有個好處,唔駛去三次,去親九龍塘d幼稚園我都要坐的士,真係唔知d幼稚園係邊樹,試過有一次迷路

你地係咪講緊 Nursery? 我打去問佢地話出年一月先有 form 既?
Miranda :-D

Let your son feels  like playing with teacher, and take a  hour rest between KV & SC.  I think don't give up anyone.
原帖由 NokNokNg 於 08-10-28 16:17 發表

Me too, 3 interviews on the same day...
9:45 St. Cat
10:45  KV
1:50 聖公會

又有九龍塘又有香港島,不知道我小朋友頂吳頂得順。。。So nervous *_*