用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 泳X游泳會, 令我非常失望!
樓主: littlecat
go

泳X游泳會, 令我非常失望! [複製鏈接]

我都想知,請pm資料給我好嗎?
原帖由 陳家大少奶 於 08-10-17 22:57 發表

我都想知呀!幾大開始學&邊間泳會

hi choleliu,
我都想知你個囡囡跟邊個泳會學,唔該pm我,謝謝

hi choleliu,
我都想知你個囡囡跟邊個泳會學,唔該pm我,謝謝

原帖由 choleliu 於 08-10-15 15:36 發表
我囡學緊呢間半年已學晒4式﹐第7個月已去比賽50米自由式﹐岩岩到而家一年4 個月已經4式比賽50米,我都諗唔到掂解可游到 ﹗50米自由式都係50秒左右﹐我算係咁啦﹗
我都學過泳X同另一間(但我唔記得左名),游完簡直晒時間,都 ...

Hi choleliu, please PM me the info. of the swimming club.  Thanks!

hi, can you pm me the swimming course details.

thanks.

原帖由 choleliu 於 08-10-15 15:36 發表
我囡學緊呢間半年已學晒4式﹐第7個月已去比賽50米自由式﹐岩岩到而家一年4 個月已經4式比賽50米,我都諗唔到掂解可游到 ﹗50米自由式都係50秒左右﹐我算係咁啦﹗
我都學過泳X同另一間(但我唔記得左名),游完簡直晒時間,都 ...

我都係.................

我轉左佢地既kln bay游, 去到已經3唔識7又冇人理, 真係好似"古兒仔" , 但我果邊就冇你果邊咁差勁, 一個睇兩組 !!! 不過我地果邊都成廿幾人..........

前排仲聽聞佢地有個資深教練俾佢地老板激走左........ 又多班"古兒仔"喇, 我有個朋友, 就係最初起你果度游, 解散左, 去左喇叭游, 就係呢個資深教練教。事源係本身d教練不嬲都有教校隊 (係泳會安排的) 有一日, 呢個教練去左喇叭教泳隊, 原來, 泳會又同時編佢去教學校校隊, 一個人又怎能分身教兩個地方呢, 再加上, 呢位教練又冇人通知佢, 點知, 校隊果邊complain泳會, 泳會既總話是人黎喇叭找這位教練, 炳左一wok, 俾人炒左..... 拿呢件事都係d家長講俾我聽, 誰是誰非, 就不得而知喇, 冰 (豐)3呎非一日之寒。 不過件事俾我覺得.........泳會要交差,所以我覺得佢地唔岩, 係佢地安排唔好~ 呢個教練雖然冇教過我小朋友, 但見佢教得唔錯~

你講嗰個咪係我囝囝個教練囉, 其實大家只係溝通上誤會, 聽聞個教練比老闆鬧得好勁, 第二日仲出信解僱佢, 使唔使做得咁無人情味, 個教練都做咗好耐吓, 而家攪到成班泳隊既人散哂, 泳會又唔揾其他教練接手, 我哋做家長真係好無奈, 而家其他泳隊時間又唔啱我囝囝, 都唔知點算好.

你講果間係唔係x天啊?我個仔係德藝會跟其他會學見到x天既學生十幾二十個一組游一條水線only...教練得一個,仲要係水上面行行企企,冇乜點理d小朋友,可能覺得唔使點理啦,工作人員都有幾個既,但係掛住傾計,果次搞到有個小朋友撞到池邊,個咀流灑血都唔知啊,搞到要其他家長撈番個小朋友上黎先舍得幫個小朋友止血啊,咁多工作人員同教練都睇唔到就証明佢地有幾咁專業啦...陰公,講句唔好聽,跟著間咁既泳會就真係死左都唔知咩事啊...
車車.....
有車車就okay,
車車bblike車車

choleliu:

請問你那間泳會在那區,可否e-mail資料給我,thanks!!
[email protected]

my-angel

早兩日泳x既所謂高級執行教練打電話比我, 要我囝囝去德x會跟佢個組游, 仲話諗唔到有其他組別啱佢. 其實我一早已拒絕佢, 因為地點太遠, 囝囝游完水都唔使做其他野, 我同佢講等九龍公園開番, 想番去游, 點知泳會十二月開了新組, 有兩日可以去九龍公園游,  但個教練話呢組要收d叻人, 而我囝囝未達水準, 唔可以入. 我聽完好鬼嬲, 我覺得呢位所謂執行高級教練簡直不知所謂, 佢都知我哋呢班人游開九龍公園, 點會去其他地方, 而家又唔比我囝囝入, 我覺得留係呢個泳會都冇乜意思,  我諗住同囝囝轉會, 全香港又唔係得佢一間泳會, 再留係度都冇意思啦.
:;pppp: :;pppp: :;pppp:  

littlecat, 唔只你, 我都對呢個泳會d教練好失望!! 唉..游埋哩兩個月考慮轉私人或轉會.

原帖由 littlecat 於 08-10-28 15:03 發表
早兩日泳x既所謂高級執行教練打電話比我, 要我囝囝去德x會跟佢個組游, 仲話諗唔到有其他組別啱佢. 其實我一早已拒絕佢, 因為地點太遠, 囝囝游完水都唔使做其他野, 我同佢講等九龍公園開番, 想番去游, 點知泳會十二月 ...

係呀! 我都正揾緊其他泳會, 已經有兩間泳會叫我囝囝試水, 以囝囝現時成績, 應該唔難入, 希望你都能揾到間合心水既泳會或私人教練啦.

thanks, littlecat ! 希望揾到個好啦.

I called this association in Sept for a few days but no one picked up the phone at all!! I left a few messages but no one ever returned my call!!! I was wondering whether this association was still operating!! I decided that even if they called me back I wouldn't join because I don't like unresponsive companies!

lucky that they didn't call me back in the first few days, otherwise I might have joined!

可否pm好游泳會給我‧唔該

請 pm 我你囡的泳會資料呀, thanks !
‹ 上一主題|下一主題