用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 中華基督教會基慧小學(馬灣) 馬灣基慧2009-2010年度小一新生俱樂部
樓主: Gabrielma
go

馬灣基慧2009-2010年度小一新生俱樂部 [複製鏈接]

好提意...................

大家一齊升班, 有意思

版主出來做野啦...

原帖由 stanleycccheung 於 10-7-19 10:43 發表
我記得上年學校網上有班別資料 Download. 留意吓, 今件應該照舊, 如果冇, 為有打電話番學校晌問。

不過話時話, 我地究竟仲屬唔屬於呢個 "俱樂部", 係唔係要升班, 還是閞番個 2010-2011小二俱樂部? ...

過獎啦, 只係想做個懶媽媽, 更唔想佢地變港孩, 咪"迫"佢地!    囡囡已脫離 "唔識縛鞋帶"行列, 但哥哥仲未識, 真係要加油 努力 !

原帖由 creamymami2007 於 10-7-16 14:47 發表
嘩!!!自動波!!!我好c mo 你呀!!!你2個小朋友都咁生性!!!

時間過得好快, 囡囡已經要升小二, 九月就會有班小一新面孔, 去年暑假好期待囡囡升小一, 好擔心佢..... (下删n個字), 但小朋友真係好"叻", 自己在大校園中生活, 識到一班同學, 學識好多嘢, 上次去開放日, 仲帶我周圍參觀學校, 真係覺得佢好有歸屬感 !

原帖由 stanleycccheung 於 10-7-19 10:43 發表
我記得上年學校網上有班別資料 Download. 留意吓, 今件應該照舊, 如果冇, 為有打電話番學校晌問。

不過話時話, 我地究竟仲屬唔屬於呢個 "俱樂部", 係唔係要升班, 還是閞番個 2010-2011小二俱樂部? ...

上次開放日, 大牛囝只係介紹吓佢d貼堂畫, 跟住佢就掛住玩攤位遊戲, 我同細牛囡都比佢拋棄了, 妹妹很高興去了哥哥學校, 我都覺得大牛好似長大了, 我都睇過今日份報紙講d港孩, 我家都有1個港孩, 就係大牛, 返而佢妹妹就自己搶住學, 唔通男孩真的遲熟d

原帖由 tramtram 於 10-7-19 12:11 發表
好提意...................

大家一齊升班, 有意思

版主出來做野啦...

記住 唔好掉低我呀!

我囝囝 - 2C

tramtram, 同唔到你囡囡一班了....

原帖由 creamymami2007 於 10-7-16 14:55 發表
tramtram (囡囡) - 2D
stanleycccheung - 2C
cyhk2006 - 2C
YeungSiuB - 2E
creamymami2007 - 2C

jk923,
緊係唔會掉低你啦! 你比咁多好意見我地.

Gabrielma, 我太心急, 幫你開左新版了...

開左新版了, 大家可以係"2010-2011 小二俱樂部"報到.

原帖由 jk923 於 10-7-21 15:04 發表

記住 唔好掉低我呀!

‹ 上一主題|下一主題