用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖方濟各英文小學 大家好! 有無1B及1C的同學仔媽咪?
go

大家好! 有無1B及1C的同學仔媽咪?

Dear all,

我有對孖仔 - 1B and 1C, 咁可以互相交流下.  最好PM大家mobile, 等我們可以問下對方學校的事, 成日唔見野, 激死我啦!

Thanks.

Twinsbb

Hi Twinbb,

Pls check PM.

原帖由 twinsbb 於 08-10-2 09:20 發表
Dear all,

我有對孖仔 - 1B and 1C, 咁可以互相交流下.  最好PM大家mobile, 等我們可以問下對方學校的事, 成日唔見野, 激死我啦!

Thanks.

Twinsbb

What's your son's name in 1B ?

原帖由 twinsbb 於 08-10-2 09:20 發表
Dear all,

Thanks.

Twinsbb

回覆 # 的文章

Pls check PM.  Thanks.

Hi Twinsbb,

My daughter is also in IC.  Pls check PM.

Dear all,

Thanks.

Twinsbb

Pls check pm.  Thks.

Dear all,

Thanks.

Twinsbb

My daughter is in 1B.  Her name is Ellen.

Nice to meet you and pls check PM.

Twinsbb

原帖由 muichumum 於 08-10-8 14:56 發表
My daughter is in 1B.  Her name is Ellen.