用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 英華小學 英華有冇保母車到鰂魚涌?
go

英華有冇保母車到鰂魚涌? [複製鏈接]

本人住在港島鰂魚涌區,請問有冇人知道這條route有冇保母車服務?
   0    0    0    0

I have asked the school staff and the school bus co. whether they provide the route to and from HK side or not.  They both replied me not.

學校現在只有4人香港區,所以無校車。我哋都喺香港東,每天搭地鈇 ,大約50分鐘回到學校。仔仔覺得ok,唔辛苦。

回覆 # 的文章

多謝您的回答,但首先希望英華小學收我個仔先。我個人很喜歡這位開朗的校長。會覺得小朋友係道好開心

努力啦!

1mama  

我都係住係香港東, 我很喜歡英華, 雖然未知小朋友會否被取錄, 但都想知你小朋友要幾多點起身? 什麼時間出門口? 謝謝!  :loveliness:

thanks

thank you so much

Nicnicchu,

仔仔6時25分起身,7時前一定要出門口,大約7時50分到課室。老帥一般7時50分後入課室,仔仔不想比老帥遲。
放學因等接學生花時,所以較耐,要3點45分左右才到家。晚上9點半一定要睡,否則二天個樣好倦o

1mama  

Thank you very much

原帖由 1mama 於 08-10-1 12:21 發表
Nicnicchu,

仔仔6時25分起身,7時前一定要出門口,大約7時50分到課室。老帥一般7時50分後入課室,仔仔不想比老帥遲。
放學因等接學生花時,所以較耐,要3點45分左右才到家。晚上9點半一定要睡,否則二天個樣好倦o ...
‹ 上一主題|下一主題