用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 急!急!急!今日收到君匯港維記電話......
go

急!急!急!今日收到君匯港維記電話......

我今日收到君匯港維記電話, 話有一個PN (pm) 位俾我個b, 下星期開課.

(1) 我個b而家讀緊耀中 (開左學3星期), 覺得讀得幾好。
(2)  我打算跟住呢幾個月俾佢考其他有得直升小學既本地幼稚園K1, 有好既就轉去讀K1, 否則留在耀中(或維記), 等K3再考其他本地小學

如果你係我, 你會現在轉到維記定留在耀中呢? 請指教!

原帖由 chachalai 於 08-9-9 20:50 發表
我今日收到君匯港維記電話, 話有一個PN (pm) 位俾我個b, 下星期開課.

(1) 我個b而家讀緊耀中 (開左學3星期), 覺得讀得幾好。
(2)  我打算跟住呢幾個月俾佢考其他有得直升小學既本地幼稚園K1, 有好既就轉去讀K1, 否 ...

我會留在耀中囉, 因為都幾好....而且起碼唔駛再煩辦入學, 買書, 買校服...........

負擔得起留在耀中啦!bb返得ok就別四圍轉啦!

我會揀耀中,個人喜好...加上我朋友個女喺耀中讀緊...個媽咪好滿意個教学流程和師資,
9月頭佢帶個女嚟我仔既生日會,佢個女醒目好乖巧,我都係由玩每個遊戲嗰陣從旁觀察...