用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 2009-10 小一入學時間表~ 出咗啦
樓主: estherxx
go

2009-10 小一入學時間表~ 出咗啦

Dear Geni,

唔該晒 ~~

原帖由 Geni 於 08-9-10 10:55 發表
每間學校"大約"會留50% o既位做自行分配. o係自行分配o既位入面有兩種情況: 必收(大約20%)同計分(最少30%). 必收o既就有幾多收幾多, 如果超過20%就o係之後大抽獎o既位入面扣, 而計分o既就除非唔夠30% o既人報, 如果 ...

醒目開學勳章

每間學校"大約"會留50% o既位做自行分配. o係自行分配o既位入面有兩種情況: 必收(大約20%)同計分(最少30%). 必收o既就有幾多收幾多, 如果超過20%就o係之後大抽獎o既位入面扣, 而計分o既就除非唔夠30% o既人報, 如果 ...

Tks !
仲想問一個問題, 如果份表既申請人係媽媽, 而屋企既地址證明全部都係爸爸個名, 咁樣可以嗎 ??

醒目開學勳章

更正:

必收(大約30%), 計分(最少20%)

例如間學校今年可以收100人, 有33個必收, 有40個想計分入, 咁最後就會係:

必收: 33個
計分: 20個
大抽獎: 47個

醒目開學勳章

我未有份form o係手, 不過唔係爸爸媽媽o既名都要填o既咩? 再唔係小朋友出世紙都有爸爸名, 應該ok啦!

原帖由 雲兒白 於 08-9-10 11:25 發表

Tks !
仲想問一個問題, 如果份表既申請人係媽媽, 而屋企既地址證明全部都係爸爸個名, 咁樣可以嗎 ??