用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖公會荊冕堂士德幼稚園 希望班K1(p.m.)的同學仔
樓主: Billyonnie
go

希望班K1(p.m.)的同學仔 [複製鏈接]

原帖由 evans501 於 09-2-28 22:31 發表

你好訝!晴晴媽咪&行行媽咪,你哋13/3會唔會去旅行呢? 

我地去唔到呀! 因為我同行行爸爸都要返工,所以陪唔到佢去 希望下次可以安排到啦!

原帖由 GabeOr 於 09-3-3 09:50 AM 發表

我地去唔到呀! 因為我同行行爸爸都要返工,所以陪唔到佢去 希望下次可以安排到啦!

哦~真可惜~ 有等下一次啦~~
  晴晴同行行好似好好朋友~
  晴晴放學返嚟講同行行一齊玩~
  成日都講住行行個名架~
http://www.babyhome.com.tw/bb/249972

原帖由 tracyto14 於 09-3-3 18:43 發表

哦~真可惜~ 有等下一次啦~~
  晴晴同行行好似好好朋友~
  晴晴放學返嚟講同行行一齊玩~
  成日都講住行行個名架~ ...

係呀!行行都成日提敏晴!時時都提,晴晴掉左組,行行就成日問點解敏晴要掉去檸檬組,因為佢無掉到位仲係坐係蜜瓜組.

原帖由 GabeOr 於 09-3-3 09:50 發表

唯有等待下一次啦!我都是攞假乘機偷懶一日咋!

5月15日旅行

希望班既家長門,你地會唔會參加5月15日既旅行呀?我仲考慮中呀!

原帖由 GabeOr 於 09-4-9 14:28 發表
希望班既家長門,你地會唔會參加5月15日既旅行呀?我仲考慮中呀!

我應該都會去嫁!上次去好好玩訝!不過今次就時間長D!

我都會去旅行! 除了可以親子之外, 我仲有機會可以認識到其他媽媽嘛.  因為我個女平時搭校車, 所以無乜機會了解一吓她與其他同學仔相處的情況.

原帖由 audreykan 於 09-4-16 01:46 發表
我都會去旅行! 除了可以親子之外, 我仲有機會可以認識到其他媽媽嘛.  因為我個女平時搭校車, 所以無乜機會了解一吓她與其他同學仔相處的情況.

我都決定左同行行一齊去喇,因為之前既旅行都miss左,佢已經好失望,所以今次一定要請假同佢去.

唉..........15號既旅行未知有無得去呀  星期一行行唔記得交回條同支票,星期二交返比林老師,林老師話我地遲左交未必有得去,因為可能滿額,叫嬤嬤要交去校務處睇下有無位,校務處話要睇下安唔安排到再通知我地,激死人喇

我冇得去~~~因為要開工.想偷下懶都唔得~
‹ 上一主題|下一主題