用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 易讀寶 似apple tree
go

易讀寶 似apple tree

最近買左set 易讀寶教材原理同apple tree一樣,但暫時只有英文同國語發音。不過1set only要Rmb598(筆加一套書),我覺得可以比小朋友試下, 唔使咁貴。
比個網址大家參孝下: http://www.e-readbook.com/

同埋 .. 想問係邊度買 ..

我自己就響廣卅書城買嘅
但最近我幫朋友買過,佢深圳有個代理賣RMB598連一套圖書, 代理個地點近書城,我都係到左深圳書城打比佢來接我過去買,如果想要其它圖書可另買,佢每套圖書都係幾十元重有9拆
我知深圳書城(近科學館站)都有得買,但好似貴D,另買圖書就好似冇拆LAW
其實我都問過佢總公司,佢話香港都有代理重比左個電話我,我試過打但冇人聽,留左言又冇人覆所以放棄左。
如果你地想要深圳代理個電話可PM我,我PM返比你地

原帖由 曲曲 於 08-9-9 14:35 發表
深圳書城有好多類似的賣
有機會去睇下/試下

係呀! 都有好多類似架
我都睇過幾種, 用筆嘅我就見有另外二種,我都試過不過冇易讀寶咁平同外型冇咁吸引。
不過如果你去見到有乜新野又好嘅記得post出來大家交流下

香港都有得賣呢套嘢喎, 價錢同大陸差唔多,電話係3102 2083,

是否簡體字?

原帖由 牛家之婦 於 08-9-25 12:45 發表
是否簡體字?

是簡體字的

Thank you!

:loveliness: :loveliness:

我pm左你想要深圳代理個電話, 你無復我既...係咪收唔到呀??

原帖由 mr_kwy 於 08-9-8 18:07 發表
我自己就響廣卅書城買嘅
但最近我幫朋友買過,佢深圳有個代理賣RMB598連一套圖書, 代理個地點近書城,我都係到左深圳書城打比佢來接我過去買,如果想要其它圖書可另買,佢每套圖書都係幾十元重有9拆
我知深圳書城(近科學館站 ...

原帖由 SUNBEBE 於 08-9-30 13:05 發表
我pm左你想要深圳代理個電話, 你無復我既...係咪收唔到呀??

SORRY SUNBEBE, 我收唔到你PM, 個SALES NAME CARD我放左OFFICE, 明天回公司PM你

原帖由 SUNBEBE 於 08-9-30 13:05 發表

SUNBEBE, PM左比你,如果收唔到再通知我啦!

我自己就響廣卅書城買嘅

Hi, mr_kwy, 我上過個網址上睇過, 都好有興趣想買, 可否pm個代理電話和深圳書城個地址俾我呀, 唔該哂!

原帖由 tszwaibaby 於 08-10-2 23:54 發表

Hi, mr_kwy, 我上過個網址上睇過, 都好有興趣想買, 可否pm個代理電話和深圳書城個地址俾我呀, 唔該哂!

pm左比你了, 收不到請告知

原帖由 mr_kwy 於 08-10-3 12:20 發表

pm左比你了, 收不到請告知

收到啦, 唔該哂你呀, 等我下次去深圳時都去看看先

收到哪...thank you晒...

原帖由 mr_kwy 於 08-10-2 10:02 發表

SUNBEBE, PM左比你,如果收唔到再通知我啦!

我自己就響廣卅書城買嘅

Hello mr_kwy,
Would you pls pm to me also.  Thanks.

我在香港買了,$725包8本書連筆,我覺得同大陸差不多,因省了車費及匯率。

原帖由 mcdull_yin 於 08-10-13 10:44 發表
我在香港買了,$725包8本書連筆,我覺得同大陸差不多,因省了車費及匯率。

咁都OK喎!我果時打過比香港個代理,一係冇人聽一係留言唔覆,所以先上去買