用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 智能評估 剛收到皮紋測試報告
樓主: fcbttkw
go

剛收到皮紋測試報告 [複製鏈接]

可否給我這家測試中心的資料 :
名稱/電話/地址.  

Thanks !
[email protected]

原帖由 fcbttkw 於 08-8-4 19:10 發表
我開頭都好質疑皮紋測試可信性!上月某皮紋測試中心在阿仔間幼稚園開講座,咪出於好奇去聽囉;佢地即場搵個家長和小朋友取樣做一個簡單測試,結果個家長話都幾準喎!咁我出於好奇和質疑之下即場叫阿仔做取樣。結果剛 ...

可否給我這家測試中心的資料 :
名稱/電話/地址.  

Thanks !

回覆 # 的文章

May I have the phone no. please?I want to do the task too.My email:[email protected]    Thank You!

我都想要呀, thanks

please send me details

可否給我這家測試中心的資料 : 名稱/電話/地址.  my email : [email protected]      謝謝.

原帖由 fcbttkw 於 08-10-27 14:42 發表
份報告近乎100%準確!佢解釋份報告時候都會針對性提議一些教法,我都會跟住做,都幾work!

可否公開電郵地址?
我朋友說她個女間幼稚園有類似講座, 可否告知是那一間?
如不便公開, 可否pm 我?

回覆 # 的文章

pls can u also pm me.  many thx.

醒目開學勳章

Hi, fcbttkw

可否pm有關皮紋測試中心資料比我.
謝謝!

我開頭都好質疑皮紋測試可信性!上月某皮紋測試中心在阿仔間幼稚園開講座,咪出於好奇去聽囉;佢地即場搵個家長和小朋友取樣做一個簡單測試,結果個家長話都幾準喎!咁我出於好奇和質疑之下即場叫阿仔做取樣。結果剛 ...

簽名被屏蔽

回覆 # 的文章

可否給我這家測試中心的資料 : 名稱/電話/地址.  my email : [email protected]
謝謝.

hi, i want to have the contact no. and details as well....would you pls pm me...tks

me too!! pls pm info to me!!Thanks!!

原帖由 headphone0528 於 09-1-6 12:55 發表
我也有興趣呢, 請pm資料給我可以嗎?

I want it too, thanks!

pls pm me , thks

我女女幼稚園上星期全校(連小\中學部)都分別開了個講座:記憶學講座,是一位姓陳嘅小姐負責的,佢地個中心總部好似系其利街,唔知樓主(大家)講緊系咪一樣,如果唔系唔知有乜唔同?樓主可唔可以比多少少信息我呀(PM我),我已經BOOK左同大女做,不過真系唔知我個間專唔專業?
請問個價錢?結果會有乜資料?小朋友做完之後,真系可以按佢所講嘅去TRAIN就無問題(我個問題系指個性,如脾氣待)?事關我要做呢個測試目的是希望個女脾氣可以好少少,佢硬頸啦!
阿女叫我地做:爸BB同媽媽C!

Could you pm the detials for me. thanks!

原帖由 pdia 於 08-10-9 19:46 發表
我之前試過果個係上次上"亮相"果個, 你係咪呀??
我覺得佢幾好, 好詳細,講我仔仔都好吻合

"亮相"果個係邊個, 我冇睇可唔可以 pm 啲資料比我。thanks
‹ 上一主題|下一主題