用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
樓主: 中天英
go

GT Talent Show [複製鏈接]

咁就最好啦。

記得燒多隻比 Bluecat 呀。

原文章由 edea 於 08-7-7 01:17 發表

陳校長都話遲d會派!

Music Junk Fusion 係咪就係 Dabby 所講既,  50 幾個 G7/G8 演出既敲擊樂呀 ???

原文章由 beesbees 於 08-7-7 01:14 發表

第二場的 Music Junk Fusion 好震撼, 由G7-8同學表演, 江老師在台上打鼓好型.

我女話遲些有碟派? 希望兩場都有得睇番. 真的很精彩!

王國長老

原文章由 中天英 於 08-7-7 01:24 發表
咁就最好啦。

記得燒多隻比 Bluecat 呀。

我唔識燒碟, 到時搵個識得燒先得....個software太複雜唔識用....

edea,

唔洗遺憾, 遲 D 妳去睇 < 赤壁 >, 咪見倒我嘍。

原文章由 edea 於 08-7-7 01:00 發表

果日實在太忙, 想同Mandy過黎見你, 最後都抽唔到身, 真係遺憾. 果日我地檔生意不俗,表演前又忙於同小墨魚&元元換衫化妝, 又冇去軍生度幫襯. 其實全程都係我老公帶住個女周圍行, 我都走唔開, 好開心見到Dabby, 第一 ...

Dabby,

好似話遲 D 有 VCD 派。

不過紿終冇現場睇咁正既。

原文章由 dabbycheung 於 08-7-6 16:06 發表

我原本打算睇夜晚果場,(聽講夜晚果場仲精采!),但因為尋日做左大半日義工實在太倦 ,所以最後至決定唔去睇。依家聽你咁講有D後悔添!

題外話,個show其實我地舊年構思過想係出面攪,但後來check過出面Book場實在太貴 ...

王國長老

原文章由 中天英 於 08-7-7 01:36 發表
edea,

唔洗遺憾, 遲 D 妳去睇 < 赤壁 >, 咪見倒我嘍。

係囉, 果日都唔見你, 梗係俾fans圍住左.

原文章由 beesbees 於 08-7-7 01:14 發表

第二場的 Music Junk Fusion 好震撼, 由G7-8同學表演, 江老師在台上打鼓好型.

的確係好有感染力, 亦充滿年青人既朝氣 阿女話中學部既哥哥姐姐好叻好好人

原文章由 edea 於 08-7-7 01:00 發表

果日實在太忙, 想同Mandy過黎見你, 最後都抽唔到身, 真係遺憾. 果日我地檔生意不俗,表演前又忙於同小墨魚&元元換衫化妝, 又冇去軍生度幫襯. 其實全程都係我老公帶住個女周圍行, 我都走唔開, 好開心見到Dabby, 第一 ...

真係唔好意思!果日我問軍太邊個係你?依家諗返起,原來當時你忙緊幫軍仔影相,阻住你添!

係呀!果日我就係無意中睇到呢個節目既彩排!其實當時我淨係聽到D音樂,其後八卦走過去睇,見到佢地既樂器竟然係水樽、足球.... !無錯!真係可以用震撼嚟形容呢場既表演!

原文章由 edea 於 08-7-7 00:52 發表

係呀

我睇相都覺得小墨魚好開心, 笑得好可愛

原文章由 中天英 於 08-7-7 00:54 發表

下年要睇晒二場至得。

我收到風,學校為左唔想班老師咁辛苦,所以唔想每年都攪show(佢地想隔年攪)。其實初時我地開會時,都話左今年個show未必攪得成?所以如果大家都想出年有show睇,記得要同學校反映!

王國長老

原文章由 littlesister 於 08-7-7 10:39 發表

我睇相都覺得小墨魚好開心, 笑得好可愛

多謝 跳得好唔好係次要, 我想佢係真心喜歡做呢件事, 唔係覺得大人要佢做佢就做, 由心做出黎先係有靈魂.

想講下反手彈琴, 記得上年我地班自己去club house聖誕party, 當時有位小朋友好活潑, 就係咁表演反手彈, 我唔係好記得清楚係咪就係呢位小朋友, 但印象好深刻. 好叻仔呀!

仲有唱粵曲既小朋友, 我果日真係拍爛手掌. 好鍾意聽.

當你地係上面等緊睇表演時,我地有請校長玩擲豆袋.

我地一班家長無生意自己玩埋一份,好開心.

希望學校會放咁精彩既片段上學校既網頁啦! 再唔係放上youtube都得!

原文章由 edea 於 08-7-7 01:17 發表

陳校長都話遲d會派!

原文章由 中天英 於 08-7-6 01:52 發表
仲有果個唱粵曲既 G8 男生, 唔止唱得好, 仲有做手, 七情上面, 最後仲唱埋男女聲, 嬴得唔少掌聲, 亦係唯一有 Encore 既演出者。

梁熙同學(唱粵曲果位)Fans請注意:

http://www.yl.hk/oac/

王國長老

原文章由 ngkf 於 08-7-7 23:28 發表
當你地係上面等緊睇表演時,我地有請校長玩擲豆袋.

我地一班家長無生意自己玩埋一份,好開心.

有冇影相留念? 校長第一次黎探班都冇擲

咁校長有冇獎呀?

如果沒記錯的話,校長是拿了安慰奬.

原文章由 edea 於 08-7-9 12:36 發表

有冇影相留念? 校長第一次黎探班都冇擲

咁校長有冇獎呀?

圖片中看到個個小朋友都好開心喎,真係戥你地開心,表演一定好精彩,真係希望下年我地都有份睇!!看到大家的描述,我已經嘩嘩聲,已往只看到學科的成績,真係估唔到術科水準都咁高,仲好有創意添!請問今年的可在那裡看呢?

原文章由 edea 於 08-7-6 21:36 發表
小墨魚&元元都有份演出be my guest, 多謝軍生幫忙, 影低珍貴的一刻. 記得幼稚園時期她都有參與演出, 但今次睇得出佢係好開心, 由頭到尾佢都笑得好開心, 同以前感覺好唔同, 好enjoy好投入, 可惜最後一part佢坐得太開. ...

好似話遲 D 會派 VCD比家長、

原文章由 芷鍛 於 08-7-9 23:45 發表
圖片中看到個個小朋友都好開心喎,真係戥你地開心,表演一定好精彩,真係希望下年我地都有份睇!!看到大家的描述,我已經嘩嘩聲,已往只看到學科的成績,真係估唔到術科水準都咁高,仲好有創意添!請問今年的可在那裡看呢?

...

希望新生都有啦

原文章由 中天英 於 08-7-10 01:02 發表
好似話遲 D 會派 VCD比家長、
‹ 上一主題|下一主題