用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 聖公會聖巴西流小學好嗎?
go

聖公會聖巴西流小學好嗎?

醒目開學勳章

聖公會聖巴西流小學好嗎?

如題!請問這間學校教學如何?Thanks.

Re: 聖公會聖巴西流小學好嗎?

我家姐2個女都係讀呢間, 成績一般, 但佢2個女都好聽話, 我家姐要返工, 無乜時間教, 相信學校老師都係一個因數.
大女已經畢業, 中一派左去桂華山定華桂山?!

Xanthe,

呢間都ok的,我有朋友個仔係呢度讀,讀得幾開心,呢間學校好活的

醒目開學勳章

Sindy,

多謝你,我估唔到我個囡冇抽獎運,中尾獎! 不過我會再努力去叩基灣的門口!

我舊年揀學校都係揀最後呢間~
可能學校比較舊,好多家長都唔係太鍾意~
不過上年好似轉左校長d人話好左~
我見好多家長都唔鍾意~
叩基灣門都唔太大機會!
上年好多人去都失望而回~
你囡囡讀邊間幼稚園?!聽聞基灣好鍾意明我d學生~
如果你想全日既去愛秩序灣官立,好大機會得~
我仔讀緊愛秩序灣官立,我覺得幾好,功課唔多壓力唔大law!
http://i27.photobucket.com/albums/c151/wcchan1027/BD_PARTY

醒目開學勳章

PinPin,
我個囡係聖道明讀(杏花村),    愛秩序灣官立我都會試下,其實其他學校我都會試!Anyway thanks for info.

Xanthe,
祝你好運~
http://i27.photobucket.com/albums/c151/wcchan1027/BD_PARTY