用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 可以加相的姓名label
go

可以加相的姓名label [複製鏈接]

我在二手市場訂左一d姓名label, 係可以貼在小朋友的衣服, 用熨斗一熨即可, 唔洗縫, 仲可以整埋小朋友的相片, 仲係彩色添, 我覺得好靚, 想介紹比大家, 我唔係賣廣告呀, 唔好delete我
   0    0    0    0

Hi, mic2006

係邊到買呀...Thank you.

原文章由 mic2006 於 08-6-20 00:22 發表
我在二手市場訂左一d姓名label, 係可以貼在小朋友的衣服, 用熨斗一熨即可, 唔洗縫, 仲可以整埋小朋友的相片, 仲係彩色添, 我覺得好靚, 想介紹比大家, 我唔係賣廣告呀, 唔好delete我 ...

Could you please pm info for me?  My daughter will go to pn class in the coming Sept.  Many thanks.

我都想要,pm比我﹗
孩子在嘲諷中成長變得膽小怯懦;孩子在批評中成長學會凡事指責;孩子在猜疑中成長慣於欺騙隱瞞;孩子在敵對中成長對人懷著敵意;孩子在關愛中成長曉得愛己愛人;孩子在鼓勵中成長做事充滿信心;孩子在真理中成長愛好公平公義;孩子在分享中成長樂於體恤他人;孩子在知識中成長能以智慧行事;孩子在容忍中成長自會待人寬容;孩子在快樂中成長會找到愛和美善。

Could you please PM to me as well, many thanks!

原文章由 mic2006 於 08-6-20 00:22 發表
我在二手市場訂左一d姓名label, 係可以貼在小朋友的衣服, 用熨斗一熨即可, 唔洗縫, 仲可以整埋小朋友的相片, 仲係彩色添, 我覺得好靚, 想介紹比大家, 我唔係賣廣告呀, 唔好delete我 ...

我都會要,請pm給我.tks

Could you please PM tome? Thanks.

醒目開學勳章

Hi mic2006

Could you please pm info for me? Thanks

PM埋俾我呀,唔該!

PM me also,  thanks.

我都想知, 唔該 PM 我, 謝謝你.

pm 埋我啦, thanks

pm 埋我啦, thanks

kindly pm me , thanks.

我都想知, 請pm我資料和價錢。
是用在布(衫褲)的? 膠(e.g 杯)的貼唔貼到?

Please pm me too.

Thanks.

Please pm me too.

Thanks.

我都好想要呀...

是用在布上面的, 我已經將label 熨在我個女的 校服, 書包, 我連鞋墊都貼埋, 好靚

今日太得閒, 我試圖把姓名貼"meet" 出來, 因為貼得好實, 我成日諗點可以meet 出來, 因為如果件校服要留俾細佬, 咁點算呢?

原來真的可以meet 出來, 個seller 教我用熨斗, 將姓名貼熨住, 大約1 - 2 mins 就可以meet 出來! 好神奇!! 好好用

原文章由 Chickee 於 08-6-20 15:40 發表
我都想知, 請pm我資料和價錢。
是用在布(衫褲)的? 膠(e.g 杯)的貼唔貼到?

原文章由 mic2006 於 08-6-20 21:03 發表
是用在布上面的, 我已經將label 熨在我個女的 校服, 書包, 我連鞋墊都貼埋, 好靚

今日太得閒, 我試圖把姓名貼"meet" 出來, 因為貼得好實, 我成日諗點可以meet 出來, 因為如果件校服要留俾細佬, 咁點算呢?

原來真 ...

可唔可以影幅相post出嚟睇吓? 我都想整, 你join套餐a/b? thx
‹ 上一主題|下一主題